Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a lui Carmen de la Sălciua. Renunță sau nu artista la muzică?

Vârsta reală a lui Carmen de la Sălciua. Renunță sau nu artista la muzică?

Vârsta reală a lui Carmen de la Sălciua. Renunță sau nu artista la muzică?
Carmen de la Sălciua e în toate topurile muzicale și toți românii îi ascultă piesele. Acum însă, aceasta vrea să renunțe la muzică! Artista a făcut dezvăluiri neașteptate. Puțini știu ce vârstă are, de fapt, Carmen!

Carmen de la Sălciua vrea să renunțe la muzică și să se mute în munți!

Carmen de la Sălciua a mărturisit că vrea să renunțe la muzică pentru că simte că industria muzicală o determină să intre în păcat. Mai mult, vedeta le recomandă și altora să facă același lucru. Fosta soție a lui Culiță Sterp își dorește să se retragă în munți.
„Încerc pe cât posibil ca muzica pe care eu o cânt să nu aducă oamenii într-o stare în care să intre în păcat. Deși, de foarte multe ori nu mai pot să controlez asta și atunci realizez cât de mare este păcatul meu. (…) Probabil și lucrarea mea a fost să fiu cunoscută și iubită de atâția oameni și într-un final să fie destinată viața mea lui Dumnezeu, mi-aș dori. Îmi doresc să cânt, dar îmi doresc s-o iau mai ușor și într-un final, probabil, să-mi schimb meseria. Simt că aș putea să ajut foarte mulți oameni diin umbră (…) M-aș vedea undeva într-un vârf de munte, într-o căsuță, și să primesc oameni cărora să le vorbesc despre Dumnezeu”, a mărturist Carmen de la Sălciua, în podcast-ul Spovedanii Publice cu Dinu Christe.

Carmen de la Sălciua e logodită. A spus „Da” anul acesta

Carmen de la Sălciua a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Marian Corcheş în aprilie. „Da” a spus vedeta fără ezitare într-un peisaj de poveste, în Dubai. Partenerul ei de viață i-a cerut mâna frumoasei artiste cu un inel de mii de euro care îi face inelarul să strălucească. Carmen de la Sălciua a divorțat în 2019 când a decis să se despartă de fostul ei partener, Culiță Sterp.

Care e vârsta reală a lui Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua s-a născut pe 2 octombrie 1988, la Sălciua de Jos. Fosta soție a lui Culiță Sterp a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere. Cântăreața este cunoscută de mulți români, dar puțini sunt cei care îi cunosc povestea de viață. Vedeta este mereu în contact cu fanii ei, încercând să le răspundă la toate curiozitățile legate de ea. Invitată în podcast-ul „Viata vedetelor”, artista despre un subiect mai puțin abordat, si anume familia sa. Carmen a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. Părinții săi au divorțat când era doar un copil, iar ea a suferit foarte mult.
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: