Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a lui Dani Mocanu. Manelistul a luat în derâdere moartea româncei din Egipt

Vârsta reală a lui Dani Mocanu. Manelistul a luat în derâdere moartea româncei din Egipt

Câți copii are Dani Mocanu

Dani Mocanu e mereu pe locul unu în trending. Manelistul face ravagii în topurile muzicale, dar este și în centrul multor scandaluri mondene. Ce vârstă are manelistul?

Dani Mocanu, criticat după o replică controversată după tragedia din Egipt

Întâmplarea din Egipt a șocat pe toată lumea, asta după ce o românca a fost omorâtă de un rechin, în Hurghada. Însă Dani Mocanu a luat în derâdere incidentele cu privirile la atacul rechinilor asupra oamenilor. Ce a postat manelistul pe Facebook.

„Dovada că rechinii sunt atraşi de femei”, a postat Dani Mocanu la scurt timp după tragedia din Egipt. Postarea manelistului a stârnit un real val de critici.

Dani Mocanu, condamnat la închisoare pentru incitare la ură și discriminare

Recent, cântărețul a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executate, pe motiv că a incitat la ură și discriminare printr-o piesă pe care a pus-o pe YouTube, însă decizia judecătorilor nu este una definitivă. Instanţa a obligat platforma YouTube să retragă videoclipul „Curwa” (Official Video) Hit 2019, precum şi toate videoclipurile conexe.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în data de 27 aprilie 2019, Dani Mocanu a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat şi montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură şi discriminare împotriva femeilor, scrie Agerpres.

La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistrase peste 18 milioane de vizualizări şi a generat venituri de aproximativ 34.000 de dolari, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului, au arătat anchetatorii.

Dani Mocanu s-a născut pe 3 septembrie 1992. Are vârsta de 29 de ani și șltie cum să ajungă mereu în centrul atenției. Viața plină de controverse a lui Dani Mocanu a ținut mereu caldă prima pagina a publicațiilor mondene din România. Recent, Dani Mocanu a făcut mărturisiri incredibile legate de familia sa. Câți copii are manelistul, de fapt. Îi face concurență lui Cristi Borcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: