Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a lui Laurențiu Reghecampf. Proaspătul tătic încă se luptă cu acuzațiile Aneimaria Prodan

Vârsta reală a lui Laurențiu Reghecampf. Proaspătul tătic încă se luptă cu acuzațiile Aneimaria Prodan

Laurențiu Reghecampf este unul dintre cele mai urmărite personaje din peisajul monden actual, mai ales după scandalul monstru în care a fost implicat în urma divorțului cu Anamaria Prodan. Reghecampf a semnat recent cu formația din Baku și au apărut informații în legătură cu salariul pe care antrenorul român îl va încasa în capitala Azerbaidjanului. Potrivit Prosport, Laurențiu Reghecampf ar urma să încaseze 40.000 de euro lunar la noua sa echipă. Totuși, câți știu care e vârsta reală a celebrului antrenor?

Anamaria Prodan i-ar fi cerut bani lui Laurențiu Reghecampf pentru a-și schimba cauciucurile

Anamaria Prodan și Laurentiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Aceștia au decis să divorțeze după 15 ani de căsnicie.  Anamaria Prodan a reacționat după ce presa a scris că Laurențiu Reghecampf a făcut o declarație care a stârnit un val de critici. Antrenorul a spus că Anamaria Prodan i-ae fi cerut bani să-și pentru a-și schimba cauciucurile la Ferrari.

„Păi dacă presa scrie așa, eu mă distrez… Dacă lumea e fericită și trăiește mai bine că am sărăcit, eu zic să-i fac fericiți. Sunt săracă! Am o mașină mică și meschină, Ferarri… asta că nu-mi permit una mare… am un Maybach model nou că nu-mi permit un jeep, ce să fac!? Sunt săracă!”, a spus vedeta pentru fanatik.ro.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a născut și l-a făcut pe antrenor tată de baiat

Partenera de viață a antrenorului l-a făcut din nou tată de băiat. Acum se bucură amândoi din plin de fiecare clipă petrecută alături de micul Liam. Își trăiesc povestea de iubire ascunsă de lumina reflectoarelor.

Laurențiu Reghecampf a păstrat această tradiție. Dacă pe ceilalți doi fii i-a botezat Luca și Laurențiu, de data aceasta a ales un nume mai special, originar de pe alte meleaguri.

Ce semnifică numele băiatului lui Reghecampf

„Nu are o semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D.

Care e vârsta reală a lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf s-a născut pe 19 septembrie 1975 în Târgoviște. Prin urmare, are 46 de ani. Ca fotbalist, a jucat printre altele pentru Steaua București și reprezentativa României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: