Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a lui Leo de la Strehaia. A devenit bunic la 35 de ani

Vârsta reală a lui Leo de la Strehaia. A devenit bunic la 35 de ani

Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia, poreclit și „Prinţul Ţiganilor”, a rămas o figură interesantă în showbiz, pe care publicul o urmărește. Este cunoscut pentru aventurile și povestirile sale, dar puțini ştiu care este vârsta sa reală.

Leo de la Strehaia și Dana Criminala, despărțire cu scântei

Leo de la Strehaia a spus că nu a făcut nimic greșit pentru a fi părăsit de Dana Criminala și că aceasta pur și simplu nu vrea să îl mai vadă.

”M-a părăsit, și-a luat casă și nici nu mă mai lasă să ma apropii de ea. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 100.000 de euro, stă cu Renata acolo și nu mai vrea să mă vadă. Nu am făcut nimic rău, pe cuvânt…”, a explicat Leo de la Strehaia pentru cancan.

Dana Criminala a fost cea care a anunțat încheierea mariajului, chiar înainte ca Leo de la Strehaia să știe, ea a povestit în presă că a depus actele pentru divorț.

Leo de la Strehaia a devenit bunic la 35 de ani

Fostul iubit al dansatoarei din buric Jasmine are doi băieți. Ambii s-au însurat încă dinaintea majoratului. În 2011, când Leo avea 35 de ani, Vasilică, fiul său cel mic, pe atunci de 17 ani, a devenit tată. Conform traditiei de la Strehaia, atât Leo, cât și urmașii lui s-au căsătorit de tineri și au incercat să aibă cât mai multi moștenitori.

Vârsta reală a lui Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia are 46 de ani. Acesta a ajuns la închisoare anul trecut după ce fosta sa soție ar fi oferit informații Poliției.

Leo de la Strehaia, condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru evaziune fiscală

Leo de la Strehaia, mama acestuia şi un alt bărbat au ajuns la închisoare în septembrie, anul trecut. Cei trei au fost condamnați definitiv la închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Cântărețul a fost trimis în judecată în 2017, pentru contrabandă cu benzină. Prejudiciul produs ar fi de 3 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: