Redactia.ro
Home » Știri » Vârsta reală a lui Mihai Bobonete. Podcastul său e unul dintre cele mai urmărite

Vârsta reală a lui Mihai Bobonete. Podcastul său e unul dintre cele mai urmărite

Prezentator Tv, actor și artist în stand-up comedy, Mihai Bobonete și-a cucerit fanii cu rolul din Las Fierbinți, serialul vedetă de la PRO TV. Dar câți știu ce vârstă are, de fapt, actorul lor preferat?

Când și-a descoperit Mihai Bobonete pasiunea pentru actorie și stand up comedy

Actorul e cunoscut de toată țara drept Bobiță din Las Fierbinți. Actorul se orientase inițial către un alt domeniu, cel al ingineriei. S-a răzgândit însă repede și s-a mutat la București. Când și-a descoperit pasiunea pentru actorie?

„Târziu, undeva după vârsta de 18 ani. Mi-am dat seama că ceva trebuie să dau mai departe, ca în filmul ăla cu același nume, m-am gândit că ar fi bine ca pe oricine întâlnesc în oricare dintre zilele mele să îl fac să zâmbească, iar mai apoi, odată cu vârsta și drumurile vieții, m-am dus spre scenă”, a pus Bobonete pentru viva.ro.

DA BRAVO! by Mihai Bobonete, zeci de mii de vizualizări pe Youtube

Mihai Bobonete a spus că ideea de a face Podcast nu i-a venit lui, ci fratelui său. Acum însă, este unul dintre cele mai urmărite din țara noastră, mai ales pentru că cele mai mari vedete de la noi sunt cele acceptă invitația actorului de a sta de vorbă cu el.

„Ideea a venit de la fratele meu, Adrian Bobonete, care văzându-mă stând atâta vreme m-a întrebat dacă îmi doresc să stau la masă cu cineva să vorbim. Și mie mi-a plăcut, nu știam că va fi podcast sau o emisiune online.

Mi-a venit mănușă, de mult îmi doream să stau de vorbă cu cineva, la taină, să povestim. Ați văzut direcția și efectiv caut să fac podcasturi cu oameni pe care îi știu foarte bine”, a declarat Mihai Bobonete pentru click.ro.

Care e vârsta reală a lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete s-a născut pe 14 iunie 1980. Deci, actorul are 42 de ani. Actorul este căsătorit din 2003 cu Cătălina și au împreună doi copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: