Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Mădălinei Ghenea. De ce s-a încheiat relația actriței cu Gerard Butler

Vârsta reală a Mădălinei Ghenea. De ce s-a încheiat relația actriței cu Gerard Butler

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din România. La numai 15 ani, și-a început cariera ca model, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. De atunci, Mădălina Ghenea a avut numeroase apariții de senzație, cucerind, totodată, și lumea cinematografiei. 

Mădălina Ghenea, roluri în filmele cu cei mai mari actori

Mădălina Ghenea a primit roluri în filme celebre, printre care se numără Youth (2015) și House of Gucci (2021), unde a jucat alături de Al Pacino. Pe plan personal, actrița a are o fetiță pe nume Charlotte, născută în aprilie 2017, din relația cu Matei Stratan. Micuța îi seamănă leit mamei sale, iar la 5 ani vorbește deja patru limbi.

Mădălina Ghenea a ajuns la spital cu perfuzii

Acum o săptămână, Mădălina Ghenea și-a îngrijorat fanii. Vedeta a publicat o imagine de pe patul de spital. „Nu mă simt bine. Corpul meu cere o pauză”, a scris actrița lângă fotografie. Mădălina și-a speriat cei peste un milion de fani strânși pe Instagram, după ce a postat la story o imagine de pe un pat de spital, cu perfuzii în braț.

„Din păcate, nu mă simt bine. Îmi cer scuze tuturor, dar nu voi fi în stare să postez sau să răspund la mesaje și va trebui să-mi anulez toate angajamentele de muncă. De opt luni lucrez non-stop, fără zi libere, iar corpul meu cere cu disperare o pauză. O să fac pauză de Instagram și WhatsApp măcar pentru câteva zile. Ne vedem curând”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, după ce a mărturisit că suferă de epuizare.

Mădălina Ghenea și relația pe care a avut-o cu Gerard Butler

Gerard Butler a fost văzut la brațul celor mai atrăgătoare femei din lume. Actorul s-a iubit cu frumoasa Mădălina Ghenea în anul 2012. Americanul ar fi remarcat-o pe româncă, după ce Mădălina și Leonardo DiCaprio s-au despărțit. Relația lor a durat aproximativ un an, iar motivele despărțirii lor nu au fost clare. Totuși, zvonurile susțin că Gerard Butler și-ar fi dorit să încheie socotelile cu superba actriță pe motiv că nu intenționează să se așeze la casa lui, scria irishcentral.com.

Care e vârsta reală a Mădălinei Ghenea

Actrița s-a născut pe 8 august 1987. Prin urmare, are vârsta 34 de ani. Acum a ajuns să fie actriță în filme internaționale, în cercul ei sunt numai actori de Hollywood, dar își continuă și cariera de fotomodel, dar și de femeie de afaceri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: