Redactia.ro
Home » Monden » Vedetă Antena 1, chinuită de problemele de sănătate: «Am dureri foarte mari pe care nu le-aș dori nici dușmanilor»

Vedetă Antena 1, chinuită de problemele de sănătate: «Am dureri foarte mari pe care nu le-aș dori nici dușmanilor»

andrei stefanescu

Clipe grele pentru una dintre cele mai cunoscute vedete ale trustului Antena 1. Andrei Ștefănescu muncește din greu pentru a prezenta conținut de calitate telespectatorilor și abia mai are timp pentru viața personală. Ritmul alert de lucru și orele puține de odihnă încep, însă, să-și spună cuvântul, iar Andrei nu se află în cea mai bună formă. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă în ultima perioadă!

Vedetă Antena 1, chinuită de problemele de sănătate. Cu ce probleme se confruntă Andrei Ștefănescu

Andrei Ștefănescu este o prezență constantă în spațiul televiziunii. Treptat, artistul a devenit o figură solicitată într-o gamă largă de proiecte televizate, și în acest moment poate afirma că a atins punctul în care își îndeplinește dorințele și visurile. Cu toate că au fost ani în care a trebuit să lucreze fără a fi plătit pe măsură, el a reușit să-și construiască propriul drum, iar acum este foarte mulțumit de realizările sale.

Pe măsură ce încearcă să-și onoreze angajamentele contractuale și să rămână consecvent față de cei care au încredere în el, prezentatorul de la Antena 1 se află într-o luptă cu timpul. Acesta a devenit prețios pentru el, date fiind proiectele în care este implicat. Orele multe de muncă, puținul timp destinat relaxării, iată cei doi factori care au contribuit decisiv la starea de sănătate a lui Andrei. Concret, la deteriorarea stării de sănătate. Andrei se confruntă cu o problemă recurentă care nu-i dă deloc pace.

În ce proiecte televizate este implicat Andrei Ștefănescu

În prezent, Andrei Ștefănescu se implică activ în trei proiecte televizate: „Poftiți pe la noi”, matinalul de pe Antena Stars, și „Prețul cel bun” de la Antena 1, unde îndeplinește rolul de moderator alături de Liviu Vârciu. În ciuda unui program încărcat, artistul găsește timp pentru a se dedica și recuperării fizive. El urmează sesiuni de fizioterapie și respectă tratamentele recomandate de către medic. Andrei se confruntă cu dureri și crize de spate cauzate de o hernie de disc cu afectarea nervului sciatic.

„Chiar acum vin de la Nea Marin. Din păcate, mă chinui cu o problemă de spate și a trebuit să ies puțin din emisiune. Am proiectul lui Nea Marin, matinalul de la Antena Stars și Prețul cel bun, de la Antena 1, unde, împreună cu Liviu Vârciu, dau premii seară de seară. Problema de spate este gravă. Am o criză de spate accentuată, hernie de disc cu nerv sciatic atins, cu tot ce trebuie. Am dureri foarte mari pe care nu le-aș dori nici dușmanilor mei, cum s-ar spune. Nu mă operez, dar fac tratament, fac fizioterapie în fiecare zi, exerciții și tot ce trebuie ca să îmi revin. Asta este viața, uneori ne mai copleșește!”, a declarat Andrei Ștefănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: