Redactia.ro
Home » Știri » Vedeta care a refuzat categoric să participe la Survivor România. Care a fost motivul din spatele acestei decizii

Vedeta care a refuzat categoric să participe la Survivor România. Care a fost motivul din spatele acestei decizii

Rux și Opulență. Sursa foto: Social Media

Producătorii emisiunii Survivor România au primit un refuz categoric din partea uneia dintre cele mai cunoscute vedete Pro TV, Rux și Opulență. Deși postul anunțase deschiderea înscrierilor pentru noul sezon filmat în Republica Dominicană și au încercat să o convingă să se alăture competiției, Rux a refuzat fără ezitare. Aceasta și-a argumentat decizia și a explicat motivele pentru care nu își dorește să participe la faimosul reality show.

Refuzul categoric al lui Rux și Opulență

Cunoscută pentru comentariile mondene din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Rux și Opulență a dezvăluit că decizia ei de a nu participa la Survivor nu a avut legătură cu aspectul financiar, ci cu condițiile extreme și provocările din junglă. Vedeta a avut deja o experiență similară când a participat la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici,” sezonul câștigat de Anisia Gafton. Acea experiență a fost suficientă pentru a o convinge că astfel de competiții nu sunt pentru ea.

„Am avut șansa să merg la Survivor, dar nu e de mine. Nu mă regăsesc acolo. Eu am avut deja experiența junglei din Dominicană. E foamete… E greu. Plus că sunt și chestii sportive, iar eu nu sunt o persoană foarte sportivă. Nu știu, chiar nu e de mine! Nu e de mine, știi de ce? Eu mă împiedic repede, sunt din asta neîndemânatică, mă împiedic, cad, îmi rup picioarele pe acolo, nu!”, a declarat Rux pentru Fanatik.ro.

În trecut, Rux a experimentat condițiile dure ale unei competiții de supraviețuire

Participarea la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost o experiență dificilă, care i-a lăsat amintiri neplăcute. Acum, gândul de a trece din nou prin aceleași provocări și foamete a fost suficient pentru ca vedeta să spună un „nu” hotărât.

Pe lângă acest aspect, Rux a mai menționat și că are propriul „show de supraviețuire” acasă, alături de cele două pisici ale sale, care îi creează uneori dificultăți. De exemplu, vedeta a povestit pe rețelele de socializare că una dintre feline obișnuiește să se răzbune pe ea atunci când lipsește prea mult timp de acasă, urinând pe lenjeria ei intimă. Astfel, Rux consideră că are destule provocări de înfruntat în viața cotidiană și nu simte nevoia să își testeze limitele și în cadrul unei emisiuni precum Survivor.

Deși este cunoscută pentru umorul său și stilul sincer de a se exprima, Rux și Opulență recunoaște că viața de vedetă vine cu provocări. Atunci când se întoarce la Satu Mare, locul ei de origine, întâmpină situații stânjenitoare, fiind recunoscută de localnici. Ea a mărturisit că nu se simte confortabil să fie abordată de necunoscuți pe stradă și, în ciuda notorietății ei, preferă să rămână discretă.

„Oamenii s-au cam obișnuit deja cu mine. Da, când mă duc în Satu Mare toată lumea e așa, wow, uite-o pe Rux. Mă duc cu ochelari că nu-mi doresc prea mult să comunic cu oamenii. Eu sunt mai introvertită de fel. Oamenii se miră, îmi zâmbesc. Nu știu cum să le explic, că nu sunt Beyonce să aibă reacțiile alea, dar pot să înțeleg că atunci când vezi un om cunoscut, na… Pentru mine e încă ciudată treaba asta”, a mai zis vedeta, pentru Fanatik.ro

Un refuz cu zâmbetul pe buze

Refuzul categoric al lui Rux nu a venit din dorința de a evita provocările de dragul confortului. Vedeta a explicat clar că a avut deja parte de o astfel de experiență și nu dorește să treacă din nou prin aceleași situații dificile, precum lipsa hranei sau efortul fizic intens. Decizia ei este una bine gândită, iar prioritățile sale actuale sunt să se concentreze pe proiectele în derulare și pe viața personală.

Deși producătorii Survivor și-au dorit-o cu orice preț în competiție, Rux a rămas fermă pe poziție, preferând să-și continue activitățile care îi aduc satisfacție. Cu umorul și sinceritatea care o caracterizează, ea a reușit să explice motivele pentru care nu va participa la această aventură extremă.

Rux și Opulență a ales să evite această provocare, explicându-și motivele cu onestitate. Cu toate acestea, fanii ei o susțin și o înțeleg. Refuzul ei nu este un act de lașitate, ci o decizie personală de a se menține într-un mediu în care se simte în largul său. Rux a demonstrat că își cunoaște limitele și că știe ce își dorește de la viață, preferând să își canalizeze energia în proiectele sale actuale.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: