Redactia.ro
Home » Știri » Vedeta din România care a decis să se despartă de iubit pentru cariera în televiziune. L-a părăsit pe bărbat cu puțin timp înainte de nuntă

Vedeta din România care a decis să se despartă de iubit pentru cariera în televiziune. L-a părăsit pe bărbat cu puțin timp înainte de nuntă

GALERIE FOTO (2)

Vedeta din România care a ales să se despartă de logodnic pentru o carieră în televiziune. Vedeta era pe punctul de a se căsători cu iubitul din tinerețe, dar a anulat evenimentul înainte cu câteva luni. Despre cine e vorba?

Vedeta din România care și-a părăsit iubitul

Una dintre cele mai longevive vedete ale Antenei 1 are un trecut controversat! Acum are o familie frumoasă, dar în urmă cu ani buni, prezentatoarea tv și-a părăsit iubitul din tinerețe. Este vorba despre Simona Gherghe. Ea a format un cuplu timp de 10 ani cu Octavian Tudorache. Aveau nunta pusă, dar viața a avut alte planuri pentru ei.

Simona Gherghe și-a părăsit iubitul din tinerețe

Simona Gherghe și Octavian Tudorache au decis să se mute în Capitală. Din nefericire, bărbatul nu își găsise niciun loc de muncă, așa că a ales să revină în satul natal. În schimb, cariera Simonei era la început de drum. Ea primise o ofertă tentantă din partea Antena 1, pe care nu a putut să o refuze. Deși aveau nunta programată, au apărut neînțelegerile între cei doi, iar într-un final, au ajuns să se despartă.

Au anulat nunta

„De cine eram îndrăgostită la 18 ani? De primul meu prieten. Un băiat cu cinci ani mai în vârstă că mine. Eram foarte îndrăgostită de el. Nu-mi stătea gândul la carte. De-asta am și picat la facultate. Iar când am plecat în București pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia să mă mărit. Aveam un logodnic care mă ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat”, a dezvăluit prezentatoarea de la Antena 1.

S-a refugiat în muncă

După ce s-a separat de Octavian Tudorache, Simona Gherghe a reușit pe plan profesional, dar tot se simțea singură. Ea mărturisea că a ales să se efugieze în muncă, pentru a trece mai departe peste evenimentul neplăcut.

„Am povestit că eram logodită, în momentul în care am primit propunerea să vin la Antena 1 București. Relația nu a mai funcționat, eu eram extrem de stresată de noua mea viață, într-un oraș în care chiar nu știam pe nimeni. Așa a fost să fie. În primii doi ani, am muncit pe brânci, practic nu am avut niciun weekend liber. Munceam să acopăr tot timpul, ca să nu simt singurătatea”, a declarat vedeta pentru Viva!

De ce nu mai prezintă Acces Direct

Simona Gherghe a detaliat că rolul de prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” a fost unul extrem de solicitant, ceea ce a influențat-o să ia o pauză de la televiziune, mai ales după nașterea celui de-al doilea copil, Vlad. Deși a fost profund atașată de proiect, presiunea și intensitatea muncii au determinat-o să se gândească la alte opțiuni.

Atât am rezistat. E un format solicitant și controversat, greu, apăsător. Atât am putut duce sufletește. După ce l-am născut pe Vlad, le-am spus că eu nu mai pot face formatul, dar că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo: și formatul, și numele. Ei au considerat că încă are potențial, așa că l-au păstrat în grilă. Și, după cum se vede, formatul face cifre și are fanii săi și azi”, a spus Simona Gherghe, pentru viva.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: