Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe, anunț surprinzător pe rețelele sociale: „Aproape de naștere!”

Simona Gherghe, anunț surprinzător pe rețelele sociale: „Aproape de naștere!”

Simona Gherghe

Simona Gherghe, cunoscuta prezentatoare TV, a împărtășit cu fanii ei o veste surprinzătoare pe rețelele sociale într-o zi cu semnificație dublă pentru familia sa. Împreună cu soțul ei, Răzvan Săndulescu, au sărbătorit nu doar 7 ani de căsnicie, ci și apropierea de momentul nașterii celui de-al treilea copil, marcând astfel un moment deosebit în viața lor.

Simona Gherghe, anunț surprinzător pe rețelele sociale

Cu ocazia acestui eveniment, Simona Gherghe a făcut publice amintiri și gânduri emoționante, reflectând asupra momentului când au devenit oficial o familie acum 7 ani. Cei doi și-au adus aminte de cununia civilă discretă, desfășurată în urmă cu 7 ani, când erau în așteptarea primului lor copil, Ana. Această zi a fost un moment de cotitură în viața lor, și-au amintit cu drag de acele clipe, deși ceremonia a fost una simplă și lipsită de fast, din cauza stării de graviditate a Simonei, care ar fi putut naște oricând.

Simona Gherghe: „Aproape de naștere!”

În mesajul său pe rețelele sociale, Simona Gherghe a împărtășit cu urmăritorii ei o parte din emoțiile și gândurile care au însoțit-o în acea zi specială. Ea a menționat că, deși nu au avut o petrecere după cununia civilă, momentul a fost cu atât mai semnificativ pentru ei doi, având sentimente puternice de emoție și anticipare pentru momentul în care familia lor se va mări.

„O zi călduță de sfârșit de aprilie, cu familia alături și câțiva prieteni, cu Ana în burta mea, aproape de naștere, cu emoții o mie si multe râsete. 29 aprilie 2017, 7 ani de familia Săndulescu”, a scris Simona Gherghe în mediul online, în urmă cu doar câteva minute.

De-a lungul anilor, Simona Gherghe a transmis mereu mesaje emoționante cu ocazia aniversării căsătoriei lor, iar acum nu a făcut excepție. În fiecare an, ea a reușit să surprindă și să încânte publicul cu amintiri din viața lor, demonstrând că legătura lor este puternică și plină de iubire.

„Acum 6 ani, mergeam mână-n mână la Starea Civilă. Noi trei, căci era și Ana cu noi. Da, eram «foarte» gravidă, atât de gravidă încât am stat cu frică să nu nasc pe-acolo. De la emoții, de la complicațiile pe care le-am avut în ultimele luni în sarcină cu ea.

A fost motivul pentru care nici n-am avut o petrecere, după ce am spus marele DA și am devenit doamna Săndulescu. Practic, după momentul respectiv, ne-am suit amândoi în mașină și am venit acasă.

Cred că am dormit, mai mult ca sigur. A, da! Îmi amintesc că totuși m-a trecut pragul în brațe, la intrarea în casă. Norocul lui Răzvan a fost că nu mă îngrășasem prea tare. Mă tot gândeam cum să spun DA-ul ăla să sune într-un fel anume. (cred că toți își construiesc în minte un scenariu despre cum să răspundă mai funny, da lumea oricum râde și aplaudă.

Nu-mi amintesc nimic, în afară de emoția puternică și acum, căutând în telefon, realizez că nu avem nicio filmare cu marea întrebare. Rămâne, însă, unul dintre cele mai frumoase momente cu noi doi. Peste trei săptămâni, avea să vină pe lume Ana…”, a scris Simona Gherghe în mediul online, fix în urmă cu un an.

Astfel, postarea recentă a Simonei Gherghe nu doar că a reamintit fanilor de ziua importantă pentru familia ei, dar a și adus în prim-plan un moment cu totul nou și emoționant, apropierea de nașterea celui de-al treilea copil al cuplului. Această veste neașteptată a stârnit probabil și mai mult interesul și afecțiunea publicului său, care așteaptă cu nerăbdare să împărtășească bucuria acestei noi etape din viața lor.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: