Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta Simona Gherghe la primul ei jurnal de știri. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

Cum arăta Simona Gherghe la primul ei jurnal de știri. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

Prezentatoarea Simona Gherghe a stârnit emoții printre fanii săi de pe rețelele de socializare prin publicarea unei imagini speciale din anul 2002, de la primul ei jurnal de știri. La vârsta de 46 de ani, Simona poate privi înapoi și să constate cu bucurie și mândrie că și-a construit o carieră solidă în televiziune, alături de o familie frumoasă.

Cum arăta Simona Gherghe în urmă cu 22 de ani. sursă foto: Instagram
Cum arăta Simona Gherghe în urmă cu 22 de ani. Sursă foto: Instagram

Fotografia postată pe Instagram și alte platforme sociale surprinde momentul din 2002 când Simona Gherghe debuta în cariera sa jurnalistică. La distanță de 22 de ani de la acea primă prezentare în jurnalul de știri, vedeta Mireasa se bucură de o carieră bogată și plină de reușite.

„Fata din prima poză prezentă, pe 15 aprilie 2002, primul ei jurnal de știri, la Antena 1. Sunt fix 22 de ani de atunci. În a doua fotografie, tot eu, tot la Antena 1… Statornică, nu? 😊♥️”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Fanii au rămas surprinși când au văzut imaginea

Reacția fanilor nu a întârziat să apară, aceștia fiind impresionați de imaginea care arată Simona în debutul său în televiziune. Comentariile adunate sub postare au fost predominant pline de apreciere și urări de succes pentru viitorul carierei sale.

Mulți dintre internauți au remarcat aspectul neschimbat al vedetei și i-au transmis urări de succes în continuare în cariera sa în televiziunea din România, demonstrându-i astfel sprijinul și admirarea pentru parcursul său profesional.

„Te iubesc, ești minunată!”; „Anii nu au trecut peste dumnevoastră deloc! Tot tânăra și frumoasă ați rămas ”; „Iubesc atât de mult simplitatea și frumusețea la aceste femei precum ești și tu, Simona! Felicitări pentru tot”; „Eşti o fată, prezentatoare, mămică, minunată Simona”; „Ce tânără și frumușică erai Simona!”; „Superbă!”; „Ești superbă în ambele poze!”; „Mulți înainte! Felicitaaaari!”; „Aceeași frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: