Redactia.ro
Home » Monden » Vedetă din România, surprinsă cu altul decât soțul ei. Ar fi divorțat în mare secret

Vedetă din România, surprinsă cu altul decât soțul ei. Ar fi divorțat în mare secret

GALERIE FOTO (3) sora deliei

Oana Matache, sora solistei Delia, este o persoană discretă, care preferă să țină departe de ochii curioșilor chestiunile care au legătură cu viața privată. Din păcate pentru ea, cele mai recente imagini care au fost surprinse de fotoreporterii Spynews îi vor tulbura puțin liniștea. Se pare că Oana s-a despărțit de tatăl celor doi copii ai săi și trăiește deja o altă poveste de iubire!

Sora Deliei a divorțat în mare secret

Oana Matache și Răzvan Miheț s-au căsătorit civil și religios în anul 2017 și între timp au devenit părinții a doi copii. Recent, Oana a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un alt bărbat. Nu soțul ei, ci un individ a cărui identitate este încă necunoscută. Contactată se jurnaliști, Oana a subliniat că nu dorește să comenteze pe marginea imaginilor cu pricina și a solicitat să-i fie respectată intimitatea.

sora deliei si noul iubit
Sora Deliei a fost surprinsă alături de un alt bărbat, nu soțul ei

Cadrele surprinse de cei de la Spynews indică destul de clar faptul că Răzvan este de domeniul trecutului. Oana s-a plimbat îndelung alături de noua cucerire, a schimbat priviri languroase, ba chiar a mers împreună cu noul iubit să ia copiii de la grădiniță, semn să relația este cât se poate de serioasă, iar micuții l-au cunoscut deja pe noul partener de viață al mamei lor.

oana matache
Oana și Răzvan erau căsătoriți din anul 2017

Oana are doi copii alături de Răzvan Miheț

Oana Matache este o mamă dedicată și susține că viața i s-a schimbat radical de când au apărut în viața ei cei doi copii: Jessica și Bogdan.

,,De la copiii mei am învățat că, oricât de pregătit consideri că ești să ai copii și să ți-i educi, vremurile se schimbă în permanență. În ultima vreme mult mai accelerat decât înainte, zic eu. Surpriza este că habar nu ai pentru ce să-i pregătești. Și atunci trebuie să-i mai asculți și pe ei. Să vezi ce nevoi au și care e mediul lor înconjurător. Și să nu te opui atât de mult.”, povestea Oana Matache.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: