Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta-SURPRIZĂ care va cânta la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. De ce dansul mirilor va arăta BIZAR de-a binelea

Vedeta-SURPRIZĂ care va cânta la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. De ce dansul mirilor va arăta BIZAR de-a binelea

George Simion cere demisia Guvernului Ciucă după votul împotriva aderării României la Schengen

George Simion şi Ilinca Munteanu se pregătesc pentru nunta din 27 august. Marea petrecere se anunță una cu totul atipică. Liderul AUR a oferit detalii despre ceremonie și suține că la fericitul eveniment vor participa peste 10.000 de persoane.

Ținuta este una obligatorie, deși nuntașii nu vor trebui să ofere dar, dacă nu-și doresc acest lucru.

Theo Rose va cânta muzică de petrecere

Cei doi miri au ales să își arate dragostea pentru popor chiar și în ziua în care doar dragostea dintre ei contează, astfel că au renunțat și la vals şi vor încinge un dans popular, pe muzică folclorică, specifică plaiurilor mioritice, iar atmosfera va fi întreținută de Taraful lui Tudorel Pană, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache și Theo Rose.

 

George Simion a menționat că participarea la nunta sa se va face pe baza unei brățări de acces, similară concertelor și altor evenimente culturale. Meniul va fi unul tradițional românesc, așadar nu vor lipsi sarmalele și friptura, dar nici vinul alb.

Nu va fi nuntă, ci serbare câmpenească

Co-preşedintele celor de la AUR le-a spus invitaţilor de la nuntă să poarte ie, iar darul este unul opțional. George Simion pare să aibă planuri mari pentru ziua nunții, însă rămâne de văzut dacă le va putea duce la îndeplinire întrucât pot părea dificil de pus în practică.

„Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim.

Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, o brăţară de acces, cum se procedează la toate evenimentele”, a spus George Simion.

Mireasa Ilinca Munteanu este o tânără de 24 de ani pe nume Ilinca, care nu-și dorește multă expunedere mediatică. Este pasionată de Drept și are un parcurs profesional complet diferit față de cel al viitorului său soț, conform spuselor politicianului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: