Redactia.ro
Home » Sport » Vedetele care au decis să se retragă din tenis în 2020

Vedetele care au decis să se retragă din tenis în 2020

GALERIE FOTO (7) Maria Sharapova, Caroline Wozniacki, retragere 2020

În cel mai ciudat an dat peste cap total din cauza pandemiei de coronavirus, mai multe nume grele din tenisul mondial și-au anunțat retragerea din circuit.

Două dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis, Maria Sharapova și Caroline Wozniacki au decis ca în 2020 să spună adoi tenisului de performanță. Fiecare a ales să se dedice altor proiecte. Jurnaliștii de la WTA au făcut un amplu material despre retragerea celor două sportive. Maria Sharapova și-a anunțat retragerea în luna februarie. A încercat să revină în circuit la cel mai bun nivel dar i-a fost imposibil. Problemele au început după ce a fost suspendată doi ani pentru dopaj cu meldonium, în 2016. A recunoscut că a luat medicamentul timp de mai bine de 10 ani, din cauza deficienței de magneziu și a amețelilor pe care le avea. Suspendarea i-a fost redusă la 15 luni. Accidentările au continuat, apoi a avut nevoie și de operație. Rusoaica a fost lider mondial prima dată în 2005 și a luat 5 titluri de Grand Slam.

Caroline Wozniacki s-a apucat de aplinism

„Fostul liber mondial, Caroline Wozniacki, s-a retras în ianuarie, după ce a pierdut în turul al treilea, la Australian Open, în fața lui Ons Jabeur”, au scris cei de la siteul WTA.

Daneza a postat un mesaj în care le-a explicat fanilor de ce a luat această decizie.

“Întotdeauna mi-am spus că, atunci când va veni vremea, sunt lucruri în afară de tenis, pe care vreau să le fac. Recent, am descoperit că vreau să realizez mai multe lucruri în afara terenului. Să mă căsătoresc cu David a fost unul dintre scopurile mele. Să întemeiez o familie cu el. În timp ce continui să călătoresc prin lume. Așadar, azi anunț faptul că mă retrag din tenisul profesionist după Australian Open, în luna ianuarie. Acest lucru nu are nimic de a face cu sănătatea mea și nu înseamnă un rămas bun. Îmi doresc să vă împărtășesc călătoria mea. În final, vreau să le mulțumesc din toată inima fanilor mei, prietenilor, sponsorilor, echipei mele, soțului meu și familiei”, a fost mesajul postat de Caroline Wozniacki, pe Instagram.

În urmă cu aproape două săptămâni, Wozniacki a postat mai multe fotografii dintr-o expediție de alpinism.
Anul acesta au mai decis să se retragă și Ekaterina Makarova, fostă jucătoare în Top 10, Julia Goerges, Vania King sau Magdalena Rybarikova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: