Redactia.ro
Home » Monden » Vedetele nu s-au uitat la bani! La ce școli prestigioase merg copiii vedetelor din România

Vedetele nu s-au uitat la bani! La ce școli prestigioase merg copiii vedetelor din România

Romanita Iovan si fiul ei, Albert Iovan

În timp ce unele vedete au optat pentru învățământul de stat, altele au mers pe ideea unei școli private, unde taxele nu sunt deloc de neglijat. Iată, așadar, care au fost vedetele care au băgat mâna adânc în buzunar pentru ca odraselele lor să aibă parte de o educație aleasă!

La ce școli prestigioase merg copiii vedetelor

Probabil numărul 1 în preferințele vedetelor din România este British School of Bucharest, unde predarea se face în limba engleză. Albert Iovan, de exemplu, fiul Romaniței și-al regretatului pilot Adrian Iovan urmează cursurile acestei instituții. Pentru a putea învăța aici, Romanița scoate din buzunar nu mai puțin de 20.000 de euro pe an. “Albert învaţă exclusiv în limba engleză, de multe ori ne corectează şi pe noi în casă (râde). E atras şi de ştiinţele exacte, dar e şi foarte creativ, îi plac desenul, literatura. Sunt mândră de el pentru că are curaj şi ambiţie să experimenteze orice. Practică scrimă, golf, înot, surfing, ciclism, schi, snowboarding, karate, bouldering (escaladă), echitaţie”, declara acum ceva ani Romanița. La aceeași școală a mers și fiica Loredanei Groza, Elena.

Fiica Andreei Marin, elevă la International School of Bucharest (ISB)

Cât despre Andreea Marin, aceasta a optat pentru o altă institutuție prestigioasă din București și anume ISB pentru fiica sa. Pentru această școală, fosta prezentatoare plătește 9.000 de euro anual. „Nu, nu este o şcoală de lux, ci doar una civilizată. Este o şcoală privată cu un buget moderat în comparaţie cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privinţa educaţiei”, se apăra Andreea Marin, pe Facebook, acum câțiva ani.

Gabi Constantin, membru Voltaj, anunța că fiul lui urmează cursurile unui liceu din America, după ce a câștigat o bursă. „Am trecut prin tot felul de exeperienţe cu şcoala, a fost la o grădiniţă particulară, a fost la o şcoală particulară, în România, o şcoală britanică, iar acum este la liceu, a început un liceu în America. Care este un liceu de stat, doar că el a câştigat o bursă care este suţinut de Guverunul American, în cadrul liceului de stat, există nişte clase de pregătire pentru aviaţie, el doreşte să se facă pilot.”, spunea acesta, anul trecut.

Și fiica Andreei Bănica, Sofia, merge la o școală privată. Vedeta s-a ferit, în schimbă, să spună cât plătește pentru studiile micuței sale. „Sofiei i-am spus aşa: mamă, eu muncesc, îţi plătesc şcoala, o şcoală privată, o şcoală bună la care poţi să mergi să primeşti educaţie bună. Eu nu am avut parte de acest lucru. Eu am mers la şcoală la mine acasă, o şcoală de stat, aceea era şcoala la care mergeam toţi, acolo am mers şi eu. Nu regret nimic, au fost nişte momente din viaţa mea foarte frumoase, dar pentru ea, ca fiecare părinte, mi-am dorit ceva mai mult şi mai bun decât atât.”, mărturisea, sinceră, Andreea Bănică.

Și Elena Gheorghe a mers pe ideea unei școli private. „Este la o scoala privata nu ca am vrut noi sa fie privata, dar am mers dupa invatatoare. Are o invatatoare excelenta care stie sa lucreze cu pipeta si sa ii faca sa indrageasca scoala ca e mai important asta. Şi scoala privata poate sa fie o mare himera, le dai o gramada de bani si dupa aia te trezesti cu copilul ca in lumea reala are foarte multe lacune. Noi vom intra in sistemul de stat din clasa a 5-a. Atunci nu vom mai opta pentru scoala privata, dar am zis acum cat e mic sa stea intr un mediu mai pufos.”, a precizat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: