Redactia.ro
Home » Monden » Vedetele te „jecmănesc” dacă vrei să stai la hotelurile lor, pe litoral. Cât de costă cazarea la Simona Halep sau la Andreea Bănică

Vedetele te „jecmănesc” dacă vrei să stai la hotelurile lor, pe litoral. Cât de costă cazarea la Simona Halep sau la Andreea Bănică

Ce prețuri sunt la „Perla litoralului”, complexul hotelier din filmul „Nea Mărin Miliardar”, redeschis de curând

Artiştii din România nu trăiesc doar din muzică. Foarte mulţi şi-au construit afaceri, care să le producă bani şi atunci când nu participă la evenimente sau inspiraţia în artă este mai slabă.

Fac bani frumoși și nu se plâng deloc de turiști, chiar dacă au mărit semnificativ tarifele la cazare.

Mihai Trăistariu a mărit tarifele

Mihai Trăistariu (43 de ani) deține nu mai puțin de șase garsoniere, pe care le închiriază în regim hotelier, într-un imobil situat în stațiunea Năvodari, foarte aproape de malul mării. Recunoaşte că a mărit tarifele, dar nu cu foarte mult faţă de anul trecut.

Cererea e foarte mare, chiar dacă am mărit tariful. Nu am mărit mult. E cu un milion așa pe noapte mai mult, dar tot am plin, nu mă plâng deloc. Nu mai e nimic liber în iulie, de exemplu, mai am doar două zile neocupate. Eu din garsoniere adun cam 30 000 de euro pe vara, așa câștigurile mele.

Vreau să-mi fac și un hotel. Am fost și m-am uitat după un teren în Tuzla, am auzit să e zonă bună și m-am dus să văd ce se întâmplă pe acolo. Deocamdată e cam, gol, dar, cine știe cum se dezvoltă zona în viitorul apropiat. Așa era și în Mamaia Nord și ce amploare a luat în ultimii ani!”, a spus Trăistariu pentru click.ro.

Simona Halep cere 500 euro pentru un studio

Simona Halep deține 20 de apartamente grupate în Lotus Studio, care este situat la numai 500 de metri de plaja Ammos Beach din Mamaia și nu duce lipsă de turiști.

Pentru weekendul 14-17 iulie, de exemplu, prețul practicat pentru trei nopți de cazare este aproape 500 de euro pentru un studio.

Andreea Bănică are un hotel în Eforie Nord

Andreea Bănică (45 de ani) și-a construit și ea un hotel de patru stele în Eforie Nord. Stabilimentul este poziţionat la malul mării, cu plaja Debarcader și plaja Eforie Nord în apropiere, și este dispus pe trei nivele ce găzduiesc doar apartamente, iar parterul e destinat unui spațiu comercial.

Costul unui studio cu vedere la grădină este 768 lei pe noapte, iar pentru un studio cu vedere la mare trebuie să plătiți 886 lei. Aprtamentul cu balcon costă 1181 lei pe noapte. Tarifele nu includ și micul dejun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: