Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Verifică de ce hanoracul negru pentru femei este must have la garderoba ta

Verifică de ce hanoracul negru pentru femei este must have la garderoba ta

Hanoracul de dama este un articol vestimentar obligatoriu pe care fiecare dintre femei ar trebui să îl aibă în garderobă. Este universal, confortabil și mereu la modă. Pe baza lui se poate crea întreaga ținută sau îl poți alege ca accesoriu. Ce culoare a hanoracelor de damă va fi la modă în acest sezon rece? Și de ce hanoracele negre pentru femei sunt un must have?

Hanorac de damă – cum să-l potrivești stilului tău?

Hanoracul de damă cu glugă a fost alături de femei timp de multe sezoane, fiind în mod surprinzător inclus în numeroase ținute. Este una dintre cele mai populare haine și nu e de mirare! Hanoracul atrăgător și stilat se potrivește cu stilul urban, sport sau ca și ținută pentru acasă. 

Atunci când alegi culoarea hanoracului, merită să-l asortezi la propriile preferințe. La urma urmei, alegi hainele pe care le porți pentru a te putea exprima! Cele mai la modă culori din acest sezon îți vor permite să supraviețuiești zilelor reci și ploioase cu zâmbetul pe buze. Verifică ce modele de hanorace în tendințe vei găsi într-un magazin Bolf

Hanorace roz și roșii – o tendință fierbinte

Culorile intense, precum roșul și rozul puternic, sunt la modă de câțiva ani. Unora dintre femei, totuși, încă le este greu să le aleagă și să înceapă să poarte altceva decât bej și negru clasic. În acest caz, însă, culoarea hainelor tale îți poate afecta semnificativ starea de spirit. 

Hanoracele roșii îți pot oferi în mod magic energie și încredere în sine. Și nu este nimic mai bun decât o doză de energie pozitivă într-o zi înnorată, de toamnă! Poți combina cu ușurință o astfel de piesă vestimentară cu un palton într-o nuanță de roz. Contrastul arată întotdeauna grozav. Si daca nu ai palton, poate merita sa alegi accesorii in roz? 

Un hanorac roșu și pantofii sport roz pot arăta foarte bine împreună. Cu siguranță nu va fi un stil plictisitor. Dacă ai altceva într-o nuanță de roz, cum ar fi pantaloni, leggings sau o fustă, mergi mai departe – distrează-te cu modă și încearcă să combini diferite articole vestimentare.

Mizează pe un clasic, adică un hanorac negru de damă – un must have al sezonului

Un hanorac negru de damă este un clasic, dar și un must have în garderoba femeilor. Unele femei nu își pot imagina că această piesă ar putea lipsi din garderoba lor. Când nu ai chef să experimentezi stilizări de toamnă sau când te simți cel mai bine în haine clasice, hanoracul negru este cu siguranță cea mai bună alegere. 

Negrul nu se demodează niciodată, indiferent de anotimp. Perfect pentru o întâlnire, când vrei să arăți mai elegant și în același timp casual, sau pentru zi cu zi – la școală sau la universitate. De ce este atât de greu de rezistat hanoracului negru? Această culoare este cel mai ușor de combinat cu alte haine. Este ușor de purtat și, în plus, poate fi extrem de elegant. Atunci când nu ai chef de o ținută colorată, hanoracul negru îți va veni în ajutor, constituind baza styling-ului tău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini