Redactia.ro
Home » Monden » Veste bună în showbiz! O cântăreață celebră este însărcinată!

Veste bună în showbiz! O cântăreață celebră este însărcinată!

GALERIE FOTO (2)

Cunoscuta artistă, Cristina Bălan este în culmea fericirii. În urmă cu scurt timp, cântăreața și-a anunțat prietenii din mediul online că urmează să devină mamă, în doar câteva luni. Iată ce nume deosebit a ales solista deja pentru bebeluș.

„Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia ♥️ Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar 🙏🏼”, a scris cântăreața pe Facebook.

Prenumele Nadeea are origini arabe și rusești, fiind un derivat al numelui Nadia, care simbolizează speranță, delicatețe și fragilitate.

Cristina Bălan este mama a doi fii gemeni, Toma și Matei, care au sindromul Down

Cristina Bălan ex-Impact este însărcinată, din nou! Vedeta a povestit despre copiii, săi, Toma și Matei, într-un interviu acordat pentru o publicație din România.

„Deși sunt gemeni, unul are o fire, celălalt, alta. Matei e cu inițiativa, Toma îl urmează. Matei e mai șucar, Toma e blândețea întruchipată. De exemplu, Matei e mai puțin răbdător decât Toma. Și tot așa. Fiecare cu personalitatea lui. (…) Amândoi adoră apa și nu ratează nicio ocazie de bălăceală”, spunea artista în octombrie 2019, pentru superbebe.ro.

Cristina și soțul ei, prietenie de 12 ani înainte să devină un cuplu

Cristina și-a întâlnit soțul prin prisma job-ului. Ea era solistă în trupa Impact, iar el, Gabriel, managerul formației. Cei doi au format o frumoasă legătură de prietenie care a durat 12 ani. Cei doi au devenit părinți în anul 2013.

„Noi ne-am întâlnit întâia dată prin 2001. Vreo doi ani nu ne-am prea intersectat decât foarte rar. Dar din 2003, 2004, am început să și lucrăm împreună. De-atunci am fost scai unul de altul. N-a mai scăpat de mine, nici eu de ea”, a spus Gabriel, în emisiunea „Vorbește lumea”.

„Încă de pe atunci eram foarte apropiați. Am simțit că pot să mă bazez pe el. (…) Eu nu m-am prea deschis față de mulți oameni. Am ajuns să devenim părinți și să mi se confirme acel sentiment și instinct avut încă de atunci, că este un om pe care mă pot baza”, a adăugat.

Trecerea dintre prietenie și relație de cuplu a fost destul de stângace la început.

„A fost o adaptare așa, dar a venit totul natural. În momentul în care am luat decizia să depășim granița, a fost all-in. Nu pentru o săptămână, două. (…) În 12 ani am fost puși în tot felul de situații, și plăcute și mai puțin plăcute, astfel încât să ne știm limitele destul de bine”, a mai spus Gabriel.

Sursa foto: facebook.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini