Redactia.ro
Home » Știri » Veste bună pentru elevi! Statul le oferă 200 de euro

Veste bună pentru elevi! Statul le oferă 200 de euro

GALERIE FOTO (2)

Veste bună pentru elevi! Statul le oferă 200 de euro. Statul anunță că vrea să le ofere câte 200 de euro pentru fiecare elev. Ce condiții trebuie să îndeplinească și ce trebuie să facă cu banii.

Veste bună pentru elevi! Statul le oferă 200 de euro

Potrivit capital.ro, ministerul Educației a pus în dezbatere un proiect prin care elevii ar putea primi 200 de euro. Prin acest program elevii vor primii banii din partea statului pentru achiziționarea de tablete și calculatoare.

Elevii care primesc această sumă de bani sunt cei care provin din familii defavorizate, al căror venit brut, lunar este sub 250 de lei pe membru. Copiii pot beneficia de un ajutor financiar în valoare de 200 de euro pentru a-și cumpăra tablete sau computer.

Programul de acordare a unui ajutor financiar intitulat ,,EURO 200”, continuă și în anul 2020, fiind reglementat prin Hotărârea Guvernului nr. 1294 din 13 august 2004 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii nr. 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare, cu modificările și completările ulterioare. (…) Plafonul a fost indexat în anul 2018 de la 150 de lei la 250 lei venit brut lunar pe membru de familie”, se arată în nota de fundamentare a proiectului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: