Redactia.ro
Home » Știri » Veste bună pentru români! Pensiile și salariile nu vor fi tăiate

Veste bună pentru români! Pensiile și salariile nu vor fi tăiate

Veste bună pentru români! Pensiile și salariile nu vor fi tăiate

Veste bună pentru români. Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru a declarat că pensiile și salariile nu se vor tăia.

Veste bună pentru români! Pensiile și salariile nu vor fi tăiate

Potrivit Digi24, Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii a declarat că pensiile și salariile nu vor fi tăiate. Aceasta a declarat că va purta o discuție cu partenerii sociali pentru a fi găsită o solușție obictivă cu privire la salariul minim.

Aprecize eforturile celor care au afaceri în România, îi respect şi stau la masă cu ei ca să găsesc o soluţie corectă, posibil de pus în practică. Voi lua o decizie după această serie de discuţii”, a spus noul ministru.

De asemenea, noul ministru a precizat că se vor face verificări serioase. Se va verifica, ce întrebări au pus cetățenii ministerului și ce răspunsuri au dat. Noul ministru a anunțat înființarea unui infochioșc lângă minister unde publicul să aibă acces la toate informațiile necesare.

Cine este Violeta Alexandru

Propunerea premierului desemnat Ludovic Orban, a fost Violeta Alexandra . Violeta Alexanfru în vârstă de 43 de ani, este absolventă a Școlii Naționnale de Studii Politice și Administrative. De asemenea, a terminat masterul Dezvoltare Instituțională și un altul în Afaceri Internaționale și Managementul Conflictelor.

În anul 2015 a fosta leasp de Dacian Cioloș pentru funcțis de ministru delegat pentru consultare publică şi dialog social în noul Guvern. Apoi, aceasta s-a înscris în PNL unde a activat în Organizația sector 3. Acum, Violeta Alexandru este lider al PNL București.

Ea a mai candidat pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, dar nu a ajuns în Parlamentul European, ocupând locul al 12-lea pe lista de pe care au intrat în PE doar primii 10 candidați.

Citeste si:Victor Slav dă cărțile pe față: cu cine stă fetița lui și cât de des o vede

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: