Redactia.ro
Home » Știri » Veste proastă pentru fostul președinte al României. Ce recomandare a primit Traian Băsescu de la medici

Veste proastă pentru fostul președinte al României. Ce recomandare a primit Traian Băsescu de la medici

Veste proastă pentru fostul președinte al României. Ce recomandare a primit Traian Băsescu de la medici

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, se confruntă cu o veste proastă privind starea sa de sănătate. Recent, echipa de medici de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Militar din Capitală a reevaluat starea sa de sănătate și a venit cu o recomandare importantă. Potrivit informațiilor provenite din surse politice, medicii au sugerat lui Traian Băsescu să se pregătească pentru utilizarea unui aparat de oxigen la domiciliu.

Veste proastă pentru fostul președinte al României

La vârsta de 72 de ani, Traian Băsescu se confruntă cu noi provocări legate de sănătate, după ce în trecut a avut de-a face cu diverse probleme medicale. Această recomandare de a utiliza un aparat de oxigen la domiciliu sugerează o evoluție a stării sale de sănătate. Este important de subliniat că fostul președinte a fost recent externat din Spitalul Militar din București, unde a fost internat din cauza unei viroze. Starea sa de sănătate a fost monitorizată cu atenție din cauza afecțiunilor sale anterioare.

Ce recomandare a primit Traian Băsescu de la medici

Traian Băsescu a mai fost internat în 2022, în contextul declarațiilor privind colaborarea sa cu Securitatea. La acea vreme, el a fost dus de urgență la spital din cauza unui presupus atac de panică la Bruxelles. După externare, a dezvăluit că a suferit de o pneumonie netratată și a primit recomandări stricte pentru a evita aglomerațiile. Aceste evenimente medicale anterioare subliniază importanța monitorizării atente a sănătății lui Traian Băsescu și a luării măsurilor corespunzătoare.

Cu recomandarea de a pregăti un aparat de oxigen la domiciliu, Traian Băsescu se află acum într-o poziție în care trebuie să respecte îndrumările medicale pentru a gestiona corespunzător condițiile sale de sănătate. Această măsură poate avea un impact semnificativ asupra vieții sale de zi cu zi și necesită o adaptare la noile cerințe.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: