Redactia.ro
Home » Monden » Veste șoc în showbiz. După scandaluri publice, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat

Veste șoc în showbiz. După scandaluri publice, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat

Vestea despărțirii Oanei Zăvoranu de Alex Ashraf A luat prin surprindere pe toată lumea și a ținut prima pagină a ziarelor ocupată timp de multe săptămâni. Oana era convinsă că vrea să divorțeze de soțul ei în urma unei infidelități dar pare că lucrurile s-au cam schimbat. Nimeni nu se aștepta la această decizie.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat. Afaceristul a spus totul

La începutul lunii septembrie toate ziarele scriau despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și soțul ei. Despărțirea dintre cei doi părea a fi cat se poate de serioasă deoarece bruneta susținea că nu poate trece peste infidelitatea soțului. Iată că lucrurile se mai schimbă și în cazul celor doi situația luat o întorsătură drastică. Chiar Alex Ashraf a fost cel care a făcut anunțul și a spus că el și Oana Zăvoranu s-au împăcat de aproape o lună de zile.

Afaceristul a mai spus că în urma unor discuții au clarificat totul și Oana Zăvoranu a fost dispusă să ierte infidelitatea. Cu toate că divorțul era deja depus în instanță aceștia au renunțat la orice demers și au mai dat o șansă căsniciei lor. Pare că afaceristul a realizat greșeala pe care a făcut-o și nu poate renunța la ceea ce este alături de mai bine de șapte ani.

Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun? Am avut o discuție. Am vorbit în toată perioada asta amândoi. Am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț. Doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat se împacă și trec peste orice popas.”, a dezvăluit Alex Ashraf în cadrul unei emisiuni televizate.

Oana Zăvoranu, la un pas de divorț din cauza unei femei de moravuri ușoare

În urmă cu două luni divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a fost cel mai popularizat subiect. Părea că Oana Zăvoranu trăiește aceeași poveste tristă precum prietena sa Ana Maria Prodan. Conform informațiilor din presă cat și a declarațiilor brunetei soțul ei ar fi înșelat-o cu o altă femeie ce practica prostituția în Elveția. Pe lângă faptul că acesta a călcat strâmb față de soția sa, Oana susține că acesta ar fi sustras sume de bani din conturile lor comune pentru a i le da amantei. Soțul Oanei Zăvoranu nu a negat nici o secundă acuzațiile făcute de ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: