Redactia.ro
Home » Monden » Veste șocantă în lumea artiștilor! Este vorba despre rapperul Lil Loaded

Veste șocantă în lumea artiștilor! Este vorba despre rapperul Lil Loaded

GALERIE FOTO (4) Veste șocantă în lumea artiștilor!

Veste șocantă în lumea artiștilor! Rapperul american Lil Loaded cunoscut pentru melodia “6locc 6a6y, s-a stins din viață la vârsta de 20 de ani. Avocatul cântărețului a anunțat că acesta s-a sinucis!

Veste șocantă în lumea artiștilor! Este vorba despre rapperul Lil Loaded

Veste șocantă în lumea artiștilor! Celebrul rapper Lil Loaded, s-a sinucis la vârsta de 20 de ani. Avocatul Ashkan Mehryari a transmis că artistul, pe numele său real Dashwan Robertson, s-a sinucis, dar legiștii nu au anunțat până acum cauza morții. “Din păcate, pot confirma că domnul Robertson a murit ca urmare a unei sinucideri”, a transmis avocatul.

Artistul trebuia să se prezinte joi în fața judecătorilor, fiind implicat într-un dosar în care acuzat de omor. În octombrie 2020, Lil Loaded a fost arestat în legătură cu împușcarea prietenului său Khalil Walker, în vârstă de 18 ani. Lil Loaded era cunoscut pentru piesa „6locc 6a6y Remix”, care a reușit să strângă aproximativ 30 de milioane de vizualizări pe Youtube. Avocatul a declarat că acuzațiile au fost extrem de stresante pentru artist și cu siguranță acestea au contribuit la acest eveniment tragic. Tânărul s-a născut în San Bernardino, California. Artistul a crescut ascultându-l pe Michael Jackson. „Pentru mine a început tot rapul / cântatul. De aici a venit inițial pentru mine”, a spus el într-un interviu din 2019. De asemenea, Lil Loaded declara că s-a inspirat din muzica artiștilor precum Lil Wayne, The Game, Chief Keef, Snoop Dogg, Rich Homie Quan și Tupac.

MC Kevin a murit la 23 de ani

Moartea lui Lil Loaded vine la câteva zile după ce artistul MC Kevin, un cântăreț brazilian, a încetat din viață. Acesta a murit după ce a căzut din camera de hotel situată la etajul 5, la doar două săptămâni după ce s-a căsătorit. MC Kevin, pe numele său real Kevin Nascimento Bueno, a fost declarat mort în urma incidentului petrecut în Barra de Tijuca, un cartier select aflat pe plaja din Rio de Janeiro, Brazilia. Artistul avea 8,6 milioane de fani în mediul online.

După tragedie, artistul a fost transportat de urgență la spitalul Miguel Couto, dar medicii nu au mai putut să-l salveze. MC Kevin era căsătorit cu Deolane Bezzera, o avocată specializată în criminalistică. După moartea artistului, soția sa a postat pe Instagram o fotografie cu ei doi, îmbrățișați la nunta lor, alături de care a scris câteva cuvinte emoționante.„Ești și vei fi mereu iubirea vieții mele, cea mai frumoasă iubire pe care am avut-o, omul care m-a iubit și m-a admirat cel mai mult! „Mergi cu Dumnezeu, băiete, te voi iubi mereu !!!’”, a scris Deolane Bezerra.O reacție asemănătoare a venit și din partea mamei sale, care era îndurerată după ce a aflat că fiul său a decedat. Aceasta a spus într-o postare ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la Kevin: „Mamă, te iubesc”.

MC Kevin a murit

MC Kevin s-a născut în Sao Paolo și a lansat prima piesă în 2013, iar hit-ul său „Cavalo de Troia”, cunoscut în limba engleză sub denumirea de „Trojan Horse”, are sute de milioane de vizualizaări pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: