Redactia.ro
Home » Monden » Veste șocantă! Vulpița este din nou însărcinată. Cine e tatăl noului ei copil

Veste șocantă! Vulpița este din nou însărcinată. Cine e tatăl noului ei copil

GALERIE FOTO (2)

Vulpița de la Acces Direct a anunțat că este din nou însărcinată pe rețelele sociale pe care le deține, la scurt timp după despărțirea de Viorel Stegaru. A postat o fotografie pe internet pentru a face acest anunț.

Vulpița este din nou însărcinată

Vulpița și Viorel Stegaru au fost două figuri controversate în emisiunea „Acces Direct”. De-a lungul timpului, cei doi au fost criticați aspru de public și de vecini, dar au avut și unii admiratori care îi urmăreau cu interes. După ce au plecat din emisiunea de la Antena 1, nu s-a mai auzit nimic despre ei până acum câteva săptămâni când s-a vehiculat că s-au despărțit, confirmat de Viorel.

Recent, Vulpița a anunțat că este din nou însărcinată, lăsându-i pe toți curioși cu privire la viitorul ei și al copiilor ei.

Cine e tatăl noului ei copil

După ce Viorel Stegaru a anunțat public despărțirea de Vulpița și că va rămâne cu ambii copii, aceasta a făcut o postare pe contul personal de Instagram în care a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. În fotografia postată, se poate observa o burtică care pare a fi de gravidă, iar Veronica a lansat și o provocare pentru urmăritorii săi, cerându-le să ghicească zodia viitorului bebeluș prin intermediul unui link atașat imaginii. Cei doi au fost printre cei mai controversați invitați din emisiunea „Acces Direct”, primind atât critici dure cât și admiratori. După ce au părăsit emisiunea, nimeni nu a mai știut nimic de ei până acum.

Veronica e din nou însărcinată
Veronica e din nou însărcinată

”Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”, a scris Veronica Stegaru în dreptul imaginii cu burtica de gravidă.

Mulți se întreabă acum cine e tatăl copilului Veronicăi, dat fiind faptul că aceasta s-a despărțit de Viorel. Alții speculează că tocmai această sarcină ar fi cauzat despărțirea de soțului ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: