Redactia.ro
Home » Știri » Veste tragică pentru o vedetă din România. A pierdut sarcina când tocmai începuse să aleagă numele copilui

Veste tragică pentru o vedetă din România. A pierdut sarcina când tocmai începuse să aleagă numele copilui

Larisa Udilă, creatoarea de conținut și fosta personalitate TV, a dat recent o veste tristă care a șocat comunitatea sa de pe rețelele sociale. După doi ani de când și-a adus pe lume fiul, Larisa a anunțat că a pierdut o sarcină pe care o spera să fie un nou început fericit pentru familia ei. Într-o postare emoționantă pe Instagram, Larisa a povestit despre experiența dureroasă prin care a trecut și lecțiile pe care le-a învățat.

Larisa Udilă a pierdut sarcina

Larisa Udilă și soțul ei erau în culmea fericirii când au aflat că vor deveni din nou părinți. După ce au primit vestea că Larisa este însărcinată, au început să-și facă planuri pentru viitor, sperând că vor avea o fetiță. Deși vestea sarcinii a fost un motiv de bucurie, Larisa a trecut prin momente dificile. Ea a suferit de o sarcină toxică, manifestată prin stări severe de greață și vărsături.

La un control de rutină, cuplul a primit vestea devastatoare că inima micuțului lor nu mai bate. Aceasta a fost o lovitură grea pentru Larisa și familia ei, care își imaginau deja viața alături de noul bebeluș.

„Cu toții am fost copleșiți de bucurie când am aflat că urmează să mai vină un bebe. Sincer, nu mă așteptam și nici nu plănuisem acest lucru. A fost ca un dar de la Dumnezeu, o adevărată minune și o lecție de viață. Când te simți sănătos tun, nu iei în calcul că se poate întâmpla ceva. Însă realitatea ne surprinde uneori.

În ultimele luni am fost absentă și foarte schimbată, deoarece am avut o sarcină toxică. Vomitam de când mă trezeam și până adormeam, fără oprire. Cu toate acestea, începusem să îmbrățișez această sarcină și ne consideram cei mai binecuvântați oameni de pe pământ. Ne imaginam că va fi o fetiță, căutam nume și eram în căutarea disperată a unei case mai mari.

La ultimul control, însă, am aflat că inimioara micuțului nostru nu mai bătea. În ultimul video, ne vedeți cât de fericiți eram pe drum spre acest control, iar în ultima poză puteți vedea reacția lui Milan când m-a văzut plângând. Atât de bun și înțelegător este, că nici măcar nu a mai pomenit de bebelușul care urma să vină dupa acest control.

Larisa Udilă a pierdut sarcina. Sursă foto: Instagram
Larisa Udilă a pierdut sarcina. Sursă foto: Instagram

În postarea sa, Larisa a împărtășit câteva lecții importante pe care le-a învățat din această experiență

Cred cu tărie că nimic nu este întâmplător. Dumnezeu a avut un motiv pentru care ne-a oferit această încercare. Cu timpul, m-am împăcat cu ideea și vreau să împărtășesc cu voi lecțiile pe care le-am învățat:

1. Niciodată să nu vorbești despre o sarcină înainte de a trece perioada critică din primul trimestru. Fiecare întrebare despre „ cum este graviduta?” va fi ca un cuțit în inimă.

2. Să nu uităm niciodată că noi, oamenii, suntem creați să facem față oricărei încercări. În prima săptămână, m-am simțit distrusă și mă învinuiam pentru tot. Astăzi, cu mâna pe inimă, pot spune că noi, femeile, suntem cele mai puternice ființe de pe pământ, capabile să trecem prin situații atât de dureroase.

3. Mă înclin în fața femeilor care încă nu au un copil și trec prin astfel de pierderi. Mi-am dat seama cât de mult poate ameliora durerea atunci când copilul meu mă strânge în brațe. Voi sunteți adevărate eroine și nu trebuie să vă pierdeți niciodată credința și puterea!”, a postat Larisa Udilă, pe contul ei de Instagram.

 Una dintre acestea este să nu vorbești despre o sarcină înainte de a trece perioada critică din primul trimestru. Larisa a subliniat, de asemenea, puterea și reziliența femeilor, în special a celor care trec prin pierderi similare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: