Redactia.ro
Home » TV » Veste tristă în a doua zi de Crăciun! Fiica Adrianei Iliescu este pregătită să-și conducă mama pe ultimul drum

Veste tristă în a doua zi de Crăciun! Fiica Adrianei Iliescu este pregătită să-și conducă mama pe ultimul drum

GALERIE FOTO (4) Veste tristă în a doua zi de Crăciun! Fiica Adrianei Iliescu este pregătită să-și conducă mama pe ultimul drum

Veste tristă în a doua zi de Crăciun! Fiica Adrianei Iliescu este pregătită să-și conducă mama pe ultimul drum. Adriana Iliescu a devenit mamă la 65 de ani. Acum, fiica ei în vârstă de 16 ani este pregătită să-și conducă mama la groapă.

Veste tristă în a doua zi de Crăciun! Fiica Adrianei Iliescu este pregătită să-și conducă mama pe ultimul drum.

Veste tristă în a doua zi de Crăciun! Fiica Adrianei Iliescu este pregătită să-și conducă mama pe ultimul drum

Potrivit Kanald, Adriana Iliescu și-a cumpărat sicriul pentru a o învăța pe fetița ei ce trebuie să facă în cazul în care ea va păți ceva. Aceasta și-a cumpărat de câțiva ani un loc de veci și tot ceea ce are nevoie pentru înmormântare.

Mi-am cumparat deja sicriul. Este un subiect intim, nu vreau sa discut cu nimeni despre asta. Chiar daca am facut acest lucru, nu este nimic anormal”, a declarat Adriana Iliescu.

Adrian este cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu în vârstă de 81 de ani, este cea mai bătrână mamă din România. Aceasta a născut-o pe Eliza la vârsta de 67 de ani, dar puțini că aceasta era foarte frumoasă în tinerețe.

Adriana avea un aspect îngrijit și delicat, și părul lung. Aceasta îi cucerea pe bărbați doar cu o privire. Adriana a fost căsătorită patru ani de zile, dar din cauza neînțelegerilor cu partenerul ei, au divorțat. Și-a dorit dintotdeauna un copil, iar la vârsta de 66 de ani a apelat la fertilizare în vitro. La 67 de ani aceasta a reușit să devină cea mai bătrână mamă din România, iar povestea ei a fost urmărită de milioane de români.

Citeste si:Eveniment neplăcut în ziua de Crăciun. 21 de oameni s-au intoxicat cu monoxid de carbon în Franța

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: