Redactia.ro
Home » Știri » Vestea momentului despre Cristian Cioacă! Judecătorii au luat decizia finală cu privirea la eliberarea soțului Elodiei Ghinescu

Vestea momentului despre Cristian Cioacă! Judecătorii au luat decizia finală cu privirea la eliberarea soțului Elodiei Ghinescu

Vestea momentului despre Cristian Cioacă! Judecătorii au luat decizia finală cu privirea la eliberarea soțului Elodiei Ghinescu

Cristian Cioacă rămâne unul dintre cele mai de temut și controversate personaje din țara noastră. Fostul polițist și cel acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu a depus o cerere de eliberare condiționată la jumătatea pedepsei, care astăzi a fost analizată în instanță. Judecătorii au luat decizia finală în cazul criminalului.

Cristian Cioacă rămâne după gratii

Pe 19 iunie 2014, Curtea de Apel Piteşti l-a condamnat definitiv pe Cristian Cioacă la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, după ce au stabilit că a ucis-o pe Elodia Ghinescu și a ascuns urmele, dar și trupul neînsuflețit. Inițial a primit o condamnare de 22 de ani, dar a fost redusă la aproape 16.

Acesta a avut multe încercări de a ieși mai repede de după gratii, dar toate au eșuat. Ultima a fost analizată chiar azi, dar instanța a respins cererea fostului polițist, decizia magistraților fiind definitivă. Procesul a avut loc în această dimineață, unde Cioacă a fost adus cu duba penitenciarului.

A fost prezentă în sală și avocata familiei Elodiei Ghinescu, dar nu a putut face declarații, pentru că legea nu îi permite.

Ce a mințit Cioacă la testul poligraf

Cioacă nu a recunoscut, nicio clipă, faptul că și-a ucis soția. Deși toate analizele specialiștilor și toate anchetele demonstrează că el este criminalul, fostul polițist susține că este nevinovat și nu are nicio legătură cu dispariția fostei sale soții, Elodia Ghinescu. De-a lungul timpului a militat pentru eliberarea sa, dar niciuna dintre cereri nu i-a fost aprobată.

Fostul polițist a fost supus și testului poligraf, unde a primit mai multe întrebări importante. Dacă la cele de bază, care nu scoteau vinovăția lui în evidență, a răspuns sincer, la cele legate de crima făcută a mințit. Cu toate încercările sale și tehnicile cunoscute din timpul activității de polițist, Cioacă nu a reușit să păcălească detectorul de minciuni.

”În baza celor constatate, concluzia Raportului de constatare tehnico stiintifica nr. 67042 din 21.09.2007 a fost următoarea: „Pentru răspunsurile numitului Cioacă Constantin Cristian la întrebările relevante ale cauzei au fost evidențiate reacții specifice comportamentului simulat.”, arată analiza răspunsurilor de la testul poligraf.

Iată întrebările care i-au fost adresate:

1 – Te numești Cristi? – DA

2 – Ai de gând să minți la acest test referitor la acest caz? – NU

3 – Te-ai gândit vreodată să omori pe cineva? – NU

4 – Miercuri, 29.08.2007, tu ai omorat-o pe Ghinescu Elodia Marilena? – NU

5 – Locuiești în Arad? – NU

6 – Înainte de 2004, ai rănit vreodată grav pe cineva în mod intenționat? – NU

7 – În noaptea de 29/30.08.2007, vie sau moartă, tu ai transportat-o undeva pe Ghinescu Elodia Marilena? – NU

8 – Ai fost vreodată atât de nervos încât să vrei să omori pe cineva? – NU

9 – Vie sau moartă, știi unde este acum Ghinescu Elodia Marilena? – NU

10 – Ai împlinit 40 de ani? – NU

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: