Redactia.ro
Home » TV » Vestea proastă despre cunoscuta vedetă, după ce mama sa a murit de COVID

Vestea proastă despre cunoscuta vedetă, după ce mama sa a murit de COVID

GALERIE FOTO (2)

Designerul Ingrid Vlasov și fiica ei în vârstă de 16 ani sunt infectate cu COVID-19 și se află internate în spital.

Noell, fiica creatorei, a postat un mesaj pe Instagram în care anunță că are Covid și îi îndeamnă pe oameni să poarte mască.

”Nu, eu nu iau virusul. Nu iei, până când iei. Și se pare că nici vârstă nu contează, uite că se poate și la 16 ani. Nu mai ieșiți din casa fară masca, pentru că oricum voi nu luați’. Ieșiți. Duceți-vă unde vreți. De la cafenea până la mare. Dar purtați masca. Mai bine la mare cu mască decât la spital. Protejați-vă pentru că nu știți când sau cum este posibil să luați și în ce fel vă vă afecta. Și mai important, nu știți cui puteți să dați, și cum se vă descurca acea persoana cu virusul, ce vârstă are, și ce alte afecțiuni are. Daca ieșiți din casă fară masca, în momentul acela riscați. Vă puneți în pericol și pe voi, și pe toți ceilalți. De ce? Pentru ce? Următoarea data când vreți să ieșiți și nu aveți mască la voi vă rog să vă gândiți foarte bine la riscuri și să vă dați seama că nu merită,” a scris Noelle pe contul personal de Instagram.

Mama vedetei a murit de Covid-19! Era de profesie medic

Viviana Vlasov,în vârstă de 72 de ani mama gemenelor Ingrid și Vanda Vlaslov s-a stins din viață pe 22 august, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. De profesie medic, Viviana a fost diagnosticată cu COVID-19, iar medicii au internat-o la Spitalul de Boli infecțioase Sfânta Parascheva din Iași, unde medicii s-au luptat pentru a o salva.

„La început părea să meargă bine, nu punea probleme. Nu ştiu să fi avut comorbidităţi care să îi afecteze starea de sănătate. În ultimele două zile, însă, starea doamnei s-a agravat brusc, a intrat la Terapie Intensivă„, a declarat Carmen Manciuc, directorul medical la Spitalului de Boli Infecţioase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: