Redactia.ro
Home » Monden » Vestea tristă anunțată de Andreea Mantea: „Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Vestea tristă anunțată de Andreea Mantea: „Dumnezeu să te odihnească în pace!”

GALERIE FOTO (2) Andreea Mantea

Vestea tristă anunțată de Andreea Mantea. Prezentatoarea tv și-a anunțat fanii că o persoană pe care a cunoscut-o în emisiunea sa difuzată pe Kanal D s-a stins din viață. Este vorba de Moș Ion, un bătrânel născut în 1926 și ajutat de vecini. Andrea Mantea i-a ascultat suferința bătrânului, iar acum, la aflarea morții sale, bruneta a postat un mesaj emoționant în amintirea lui.

Vestea tristă anunțată de Andreea Mantea:”Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Vestea tristă anunțată de Andreea Mantea. Fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei și-a emoționat fanii după ce a făcut un anunț trist. Andreea Mantea a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care anunță moartea lui Moș Ion, bâtrănul pe care telespectatorii au avut ocazia de-al cunoaște prin intermediul emisiunii prezentate de Andreea.

Bruneta a mers seara trecută, într-o zonă minunată din Județul Vrancea, acolo unde l-a cunoscut pe Moș Ion, născut în 1926 și ajutat de vecini. Eu sunt născut în 1926. „Acum, de o bucată de timp încoace, mă ocup să stau pe bancă…”, au fost vorbele lui Moș Ion. Bătrânul și-a adus aminte că ultimul conducător al României a fost Nicolae Ceaușescu, iar restul care au venit la „tron”, au doar în trecere. „Dacă ar fi să mi se îndeplinească o dorință, ar fi așa,vă spun tocmai dumneavoastră. Să-mi ia Dumnezeu ca la un cocoș. Să-mi ia zilele ca să nu mă mai chinui. Mă chinui, nu pot să merg, obosesc. Îmi doresc o moarte ușoară…ce-o vrea cel de Sus. Mi-e dor, dar de cine să-mi mai fie dacă s-au dus toți? Mai dor mi-e de Dumnezeu, ca să mă ia. Mai bine ar fi dacă aș muri, cum o da Dumnezeu, cu lumânare, fără lumânare„, a fost ultima dorință pe care Moș Ion i-a împărtășit-o Andreei Mantea înainte să moară.

Mos Ion s-a stins din viata la 95 de ani

Andreea Mantea, tristă de moartea bătrânului

Vestea că Moș Ion s-a stins din viață a întristat-o pe Andreea Mantea, care i-a ascultat cu emoție povestea bătrânului. Astfel, bruneta a făcut un gest emoționant. Aceasta a anunțat luni seara că ediția emisiunii i-a fost dedicată lui Moș Ion. ”Editia din aceasta seara este in memoria lui mos Ion.Ma bucur enorm ca l-am intalnit si ma bucur ca o sa il “cunoasteti” si voi in aceasta seara. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, mos Ion, iar Lumina Invierii sa iti fie la capatai vesnic. 🙏🏻 ”.

La scurt timp, telespectatorii au fost emoționați de povestea bătrânului și au postat mai multe comentarii pe contul Andreei Mantea, transmițând condoleanțe. ” Dumnezeu sa-l ierte😢😢😢 am văzut secventa cu Nea Ion am plâns de la început pana s-a terminat😢😢/ Andrea complimentele mele m-ai facut sa pling mi s-a rupt sufletu cind il vad pe mos ion daca mai era in viata il ajutam din tot sufletu foarte mult m-a atins povestea lui mai ales cu fondu din serialul ce eu il iubesc Hercai, o lectie de viata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace/ 😢 ce trist, când vezi așa oameni săraci și care trăiesc in pustietate 😢 și noi nu ne bucurăm de ce avem. Alții nici măcar nu au 😢😢😢/ Demult nu am mai plâns la un reportaj ca acum. L-am mai văzut odată și m-a terminat efectiv. Câți oameni sunt în situația lui, și nimeni nu îi baga în seamă. ”, sunt doar câteva reacții din mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: