Redactia.ro
Home » Știri » Vești bune pentru abonații Digi RCS-RDS! Se lansează un nou post TV

Vești bune pentru abonații Digi RCS-RDS! Se lansează un nou post TV

Românii care își doresc câteva momente de relaxare în fața micului ecran au de acum o nouă opțiune, odată cu apariția în grilă a unui nou post TV. Este vorba despre Prima World, un canal dedicat iubitorilor de călătorii, care promite să aducă în casele telespectatorilor o lume plină de aventură și descoperiri fascinante. În cele ce urmează, vom explora pe ce rețea de cablu este disponibil și ce poți vedea pe acest nou canal.

Piața media din România se îmbogățește cu un nou jucător important. De puțin timp, în grila de canale TV a apărut Prima World, o televiziune care vine să completeze oferta variată de conținut pentru telespectatorii români. Lansat inițial sub numele Prima Food & Travel, acest post a trecut deja printr-o transformare semnificativă. Grupul Clever, cunoscut pentru operarea unor televiziuni de succes precum Prima TV, Prima News sau Cinemaraton, a decis să schimbe numele postului, obținând acordul CNA pentru a-l redenumi în Prima World.

Unde va putea fi urmărit

Prima World este deja parte integrantă a grilei abonaților RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori de cablu din România. Canalul poate fi găsit pe poziția 156, loc pe care anterior se afla Arcadia TV. Această poziționare strategică în grila RCS-RDS asigură accesul facil al telespectatorilor la conținutul oferit de noul post.

Prima World difuzează reportaje și emisiuni captivante ce prezintă destinații turistice cunoscute și explorate de turiști, dar și locuri mai puțin cunoscute, considerate adevărate comori ascunse. De la plaje exotice până la orașe istorice, de la trasee montane spectaculoase până la sate pitorești, acest post TV își propune să inspire și să încânte telespectatorii cu imagini și povești din întreaga lume.

Ceea ce diferențiază Prima World de alte canale de călătorii este diversitatea conținutului. Postul oferă o gamă largă de emisiuni care acoperă subiecte variate precum istoria, cultura, știința și tehnologia. Telespectatorii pot urmări documentare despre civilizații antice, inovații tehnologice, tradiții culturale și multe altele. Această abordare multidisciplinară face din Prima World o sursă de învățare și divertisment deopotrivă.

Una dintre misiunile principale ale Prima World este să aducă în prim-plan locuri și experiențe care nu sunt întotdeauna pe radarul turiștilor obișnuiți. Emisiunile despre comorile ascunse ale lumii dezvăluie frumusețea unor destinații mai puțin cunoscute, dar care merită cu siguranță descoperite. Aceste reportaje sunt menite să inspire telespectatorii să își planifice viitoarele călătorii și să exploreze locuri noi și fascinante.

Colaborări cu jurnaliști internaționali

Pentru a oferi conținut de cea mai bună calitate, Prima World colaborează cu producători și jurnaliști internaționali. Aceste parteneriate permit canalului să difuzeze documentare și emisiuni de calitate superioară, produse în diverse colțuri ale lumii. Astfel, telespectatorii români au ocazia să vadă reportaje realizate de echipe de profesioniști din domeniul televiziunii, care aduc în fața camerei povești autentice și impresionante.

Printre emisiunile de top difuzate de Prima World se numără seriile documentare despre marile metropole ale lumii, călătorii gastronomice care explorează bucătării exotice, și reportaje despre explorările subacvatice. De asemenea, postul oferă emisiuni despre aventuri în natură, în care telespectatorii pot urmări expediții în locuri sălbatice și frumoase, prezentate de ghizi experimentați și pasionați.

„Postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever va difuza, 24 de ore din 24, programe atractive precum seria 7 zile, un serial care îmbie la descoperirea frumuseților lumii antice și contemporane.

Telespectatorii vor străbate trasee turistice mai puțin umblate și vor poposi, timp de 7 zile, în diverse țări și regiuni, în sate, orașe sau metropole. Seria Planet Terra, difuzată pe Prima World, este un răsfăț al simțurilor, un documentar alcătuit exclusiv din imagine și muzică și conceput cu intenția de a capta imaginația și dorința telespectatorilor de a călători pe meleaguri noi”, au transmis reprezentanții postului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: