Redactia.ro
Home » Știri » Vești bune pentru românii care au cont Revolut. Utilizatorii vor avea posibilitatea să primească bani lunar în conturile lor

Vești bune pentru românii care au cont Revolut. Utilizatorii vor avea posibilitatea să primească bani lunar în conturile lor

Vești bune pentru românii care au cont Revolut

Revolut, una dintre cele mai apreciate bănci digitale la nivel mondial, a luat recent o decizie majoră în România, deschizând noi oportunități pentru clienții săi. În curând, utilizatorii din România vor avea posibilitatea să primească bani lunar în conturile lor, datorită unei noi inițiative care implică investiții în obligațiuni guvernamentale și corporate.

Revolut a cunoscut o creștere impresionantă în ultimii ani, atât în România, cât și pe plan internațional. Cu peste 3,5 milioane de clienți în România și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, banca digitală și-a consolidat poziția ca un lider în sectorul fintech.

Revolut a anunțat lansarea unui serviciu de investiții în obligațiuni guvernamentale și corporate pentru utilizatorii din România

Aceasta este o mișcare strategică importantă care oferă clienților posibilitatea de a-și diversifica portofoliile de investiții și de a genera venituri pasive.

Prin acest nou serviciu, clienții pot investi în obligațiuni cu randamente brute anuale fixe de până la 5,5%. Acest lucru înseamnă că utilizatorii Revolut pot beneficia de venituri constante, adăugând astfel o sursă stabilă de bani în conturile lor. Este o oportunitate atractivă, mai ales în contextul actual al piețelor financiare, unde stabilitatea și diversificarea sunt cruciale.

Pe lângă noile opțiuni de investiții în obligațiuni, Revolut a extins și gama de active disponibile pe platforma sa. Utilizatorii au acum acces la peste 3.000 de active, inclusiv acțiuni la companii listate pe piețele din Uniunea Europeană și SUA, ETF-uri și, bineînțeles, obligațiuni. Această diversificare largă permite clienților să își optimizeze portofoliile în funcție de obiectivele și toleranța lor la risc.

Pentru a face investițiile și mai atractive, Revolut a eliminat taxa de custodie de 0,12% din valoarea anuală totală a activelor deținute de un client pentru produsele investiționale puse la dispoziție clienților din Regatul Unit și Spațiul Economic European (SEE). Aceasta este o veste excelentă pentru investitori, care pot acum să-și gestioneze investițiile fără a se preocupa de costuri suplimentare semnificative.

„Continuăm extinderea ofertei de investiții Revolut cu obligațiuni, o modalitate adecvată de a diversifica portofoliul de investiții, de a proteja fondurile investite împotriva incertitudinii și de a genera un venit fix.

Cu randamente potențiale mai mari și beneficii de diversificare, obligațiunile oferă o alternativă convingătoare pentru investitorii care doresc să își construiască viitoarea bunăstare, optimizându-și capitalul”, a declarat Rolandas Juteika, Head of Wealth & Trading (SEE).

Cum pot beneficia utilizatorii de noile servicii

Revolut a devenit rapid una dintre cele mai populare platforme financiare în România. Banca digitală nu doar că oferă servicii bancare convenționale, dar și inovații constante care îmbunătățesc experiența utilizatorilor. De la lansarea inițială, Revolut a continuat să introducă oferte atractive și campanii promoționale pentru a atrage și a păstra clienții. Una dintre cele mai recente campanii oferă recompense financiare pentru utilizatorii care invită prieteni să își deschidă un cont Revolut.

Pentru a beneficia de noile oportunități de investiții, utilizatorii trebuie să aibă un cont Revolut activ. Investițiile în obligațiuni pot fi gestionate direct prin aplicația Revolut, care oferă o interfață intuitivă și accesibilă pentru toți utilizatorii. Procesul de investiție este simplu și transparent, permițând chiar și celor fără experiență financiară vastă să înceapă să-și construiască portofoliul de investiții.

Investițiile în obligațiuni sunt o modalitate excelentă de a diversifica portofoliul și de a asigura un flux constant de venituri. Obligațiunile sunt considerate active mai sigure comparativ cu acțiunile, oferind în același timp randamente atractive. Pentru investitorii care caută stabilitate și venituri sigure, obligațiunile reprezintă o alegere ideală.

Decizia Revolut de a introduce investițiile în obligațiuni guvernamentale și corporate pentru utilizatorii din România reprezintă un pas major în extinderea serviciilor financiare oferite. Aceasta nu doar că oferă o nouă modalitate de a genera venituri pasive, dar și consolidează poziția Revolut ca lider inovator în sectorul bancar digital. Cu randamente atractive și fără taxe de custodie, noul serviciu de investiții este destinat să atragă și să beneficieze un număr tot mai mare de utilizatori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: