Redactia.ro
Home » Monden » Vești proaste pentru Florin Piersic. Care e starea lui de sănătate și unde va petrece Paștele

Vești proaste pentru Florin Piersic. Care e starea lui de sănătate și unde va petrece Paștele

Florin Piersic se află la acest moment internat la secția de Cardiologie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca, după ce infecția la genunchiul său a evoluat și a afectat simulatorul cardiac. Medicii au reușit să stabilizeze starea actorului, însă acesta va rămâne internat în spital pentru a primi îngrijiri și supraveghere continuă.

Probleme de sănătate după un spectacol

Marele actor, în vârstă de 88 de ani, a fost adus la Spitalul Militar din Cluj-Napoca în urmă cu câteva zile, după ce a acuzat stări de rău după un spectacol. Inițial, a fost internat la secția de Ortopedie din cauza unei infecții la genunchi, însă situația sa s-a complicat rapid.

Transferul la secția de Cardiologie

Infecția a avansat și a afectat simulatorul cardiac al lui Florin Piersic, determinându-i pe medici să îl transfere la secția de Cardiologie a spitalului. Această mutare a fost necesară pentru a asigura o îngrijire adecvată și o monitorizare mai atentă a stării sale de sănătate.

Discreție și evoluție pozitivă

Familia actorului a solicitat discreție totală cu privire la evoluția stării de sănătate a lui Florin Piersic. Cu toate acestea, conform informațiilor furnizate de medici, citate de Antena 3, rezultatele analizelor sunt îmbucurătoare, iar starea generală a actorului este una bună și stabilă. Chiar dacă se recuperează, Florin Piersic va rămâne sub supraveghere medicală și va petrece sărbătorile de Paște în spital.

Nu este singura problemă de sănătate a actorului

Problemele de sănătate ale lui Florin Piersic au fost o preocupare constantă de-a lungul carierei sale impresionante în lumea teatrului și a cinematografiei românești. Încă din trecut, actorul a fost supus unor perioade dificile din cauza sănătății sale, care au afectat nu doar viața sa personală, ci și activitatea profesională. Printre cele mai notabile probleme se numără o intervenție chirurgicală la inimă, suferită în anii ’90, care a fost un moment critic în viața sa și care a necesitat o recuperare îndelungată.

De-a lungul anilor, Florin Piersic a mai avut de înfruntat și alte probleme de sănătate, printre care și problemele la nivelul coloanei vertebrale. Aceste afecțiuni i-au afectat mobilitatea și i-au cauzat dureri constante, însă actorul a continuat să își ducă activitatea înainte cu determinare și pasiune. Cu toate acestea, recunoașterea și admirația publicului nu au fost niciodată umbrite de aceste probleme, iar Florin Piersic a continuat să fie unul dintre cei mai iubiți și respectați actori ai României, datorită talentului și dedicării sale față de arta dramatică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: