Redactia.ro
Home » Monden » Vi-i mai aduceți aminte pe Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii? Bărbatul abia acum a dezvăluit motivul divorțului

Vi-i mai aduceți aminte pe Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii? Bărbatul abia acum a dezvăluit motivul divorțului

Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich au fost unul dintre cuplurile din cadrul emisiunii „Insula Iubirii” care au ieșit în evidență. Motivul? Hannelore s-a lăsat purtată de vraja emisiunii sau mai bine zis de vraja lui Andi Constantin. Telespectatorii au privit cu sufletul la gură emisiunea, mai ales atunci când ea a călcat strâmb, iar lui Bogdan nu i-a venit să creadă acest lucru.

Care a fost motivul divorțului dintre cei doi amorezi

Abia acum, la câțiva ani de la terminarea emisiunii și de la divorțul cuplului, Bogdan Ionescu a făcut dezvăluiri. Acesta a făcut public motivul divorțului care a intervenit între cei doi. Bogdan Ionescu susține că deși a iertat-o pe Hannelore pentru infidelitatea din cadrul emisiunii, aceasta nu s-a oprit aici și l-ar fi înșelat pe bărbat din nou, de două ori chiar. El a povestit că o prietenă de-a cuplului a fost cea care i-a deschis ochii și a aflat că soția sa își găsise alinarea pe la spatele său alături de un bărbat din București.

Regret faptul că nu am putut să pun stop unor lucruri care nu mi-au adus fericirea. De exemplu, și în relația cu fosta soție, Hannelore, simțeam să pun stop de foarte mult timp, dar nu am avut curajul. Aș fi putut face lucrurile altfel. Aș fi putut să mă pun pe mine pe primul plan. După ce ne-am întors de la «Insula Iubirii», am stat vreo două luni, după care ne-am împăcat și am avut nunta. Dar după șase luni de la nuntă m-a înșelat cu un tip din București. Eu am descoperit (n.r. – infidelitatea) cu ajutorul unei prietene de-ale ei, care mi-a sugerat să mă uit în telefonul ei. Așa am descoperit că avea un bilet de avion pentru a pleca în București.„, a declarat Bogdan Ionescu.

După acest eveniment, Hannelore nua vrut să îi acorde divorțul lui Bogdan și aceștia au ajuns să se împace, dar aventurile lui Hannelore nu s-au oprit aici. Ea l-a înșelat din nou pe soțul ei, iar de această dată chiar cu unul dintre prietenii lui foarte buni. Bogdan nu a mai putut trece peste acest lucru și acela a fost momentul în care cei doi și-au luat adio definitiv.

După aceea ne-am despărțit și nu a vrut să divorțăm la notar timp de un an. Am stat căsătoriți în tot acest timp, după care ne-am regăsit și ne-am împăcat. Cred că am făcut-o (n.r. – ne-am împăcat) din singurătate și din prostia mea. După aceea m-a înșelat, din nou, cu un prieten de-ai mei și acolo s-a terminat. De atunci, pentru mine Hannelore nu mai există, și nici el. Deci, persoana cu care ea este acum împreună a fost prietenul meu. Relația cu Hannelore m-a marcat, m-a făcut să spun cum zicea Răzvan (n.r. – fost concurent Insula Iubirii): «Nu mai am încredere în femei!», din păcate.„, a mai spus Bogdan Ionescu pentru cancan.ro

Bogdan Ionescu a afirmat că își dorește să se recăsătorească și să își găsească adevărata iubire, dar acestuia îi este destul de greu să mai aibă încredere în femei. El a ajuns la concluzia că este momentul să își acorde mai mult timp lui și să se preocupe de binele său, fiincă pentru mult timp a pus-o doar pe Hannelore pe primul și s-a neglijat.

Am avut câteva relații în ultimii trei ani, dar nimic care să se materializeze în ceva mai mult. Dar sunt împlinit și sunt fericit cu mine. Și cred că asta e cel mai important, să găsim fericirea în noi și apoi să o împărtășim cu altă persoană. Aș vrea să mă recăsătoresc, dacă găsesc persoana potrivită.De când am divorțat, am spus că trebuie să-mi acord mai mult timp mie și am apelat la sfaturile unor prieteni, care mi-au sugerat să merg la sală, să mănânc mai sănătos. Mi-am lăsat părul să crească, pentru că nu am implant, mi-am lăsat barba să crească. În ultimii doi ani mi-am schimbat domeniul de activitate și lucrez în weekend, în domeniul HORECA, sunt organizator de evenimente. Nu mai am firma de tractări, nu mai am absolut nimic din ce aveam în trecut. Mă simt foarte bine cu ceea ce fac. E fix ceea ce-mi doream, dar mi-a luat ceva timp să descopăr ceea ce-mi place.„, a mai adăugat Bogdan Ionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: