Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Vi-l mai amintiți pe ieșeanul care trăiește cu surori? Bărbatul a devenit un antreprenor de succes. Cu ce își întreține cei 16 copii

Vi-l mai amintiți pe ieșeanul care trăiește cu surori? Bărbatul a devenit un antreprenor de succes. Cu ce își întreține cei 16 copii

În urmă cu câțiva ani, povestea de viață a lui George Chirilă a devenit cunoscută în toată România. Ce este atât de șocant la familia sa? Bărbatul trăiește cu douî femei, care culmea, sunt și surori. George Chirilă a ajuns să aibă 16 copii. Cum reușește să îi întrețină pe toți.

Din ce își câștigă pâinea Geroge Chirilă

George Chirilă a reușit să devină un atreprenor de succes spre surprinderea tuturor. Bărbatul a oferit un interviu în care a mărturisit că are în grijă 100 de vaci și 400 de oi. Pe lână acestea, zilnic muncește alături de cele două femei și cei 16 copii la iazul cu pește și se preocupă și de 130 de hectare cu cereale, luate în arendă, 450 de familii de albine, 4 hectare cu livadă cu gutui și vișin, dar și zeci de varietăți de corcoduș.

George Chirilă a mărturisit că planul său a fost să găsească 10 familii pe care să le aprovizioneze cu produse alimentare și din salariul cărora să le ia 10%. Conform calcului său, acesta ar fi reușit să obțină un salariu bunicel. Norocul i-a surâs și acum are 24 de familii care consumă produsele sale și care îi aduc bani frumoși.

Când m-am pornit să fac gospodăria, am spus așa: dacă o să găsesc 10 familii de unde să le iau 10 la sută din salariu, o să pot să trăiesc și eu, să am un salar. Când m-am pornit eu cu afacerea, toți au spus că nu se poate trăi fără slujbă, fără serviciu. Acum avem 24 de familii care mănâncă de la noi și le iau mai mult de 10 la sută din salariu. Iau de la mine un coș complet cu produse.

Sunt persoane care îmi plătesc cu un an înainte pentru coșurile pe care le aduc de două ori pe săptămână. «Îți dau banii pentru un an și tu îmi aduci ce am nevoie». Eu știu ce au nevoie, ce mănâncă, de aceea m-am încurajat să cultiv și ciuperci, să cresc și pești, mai multe, inclusiv găini pentru ouă proaspete. Eu m-am extins pentru că a fost cerere din partea lor, sprijinit de ei, pentru că dacă au o sursă sigură, cumpără produsele. Acum, problema la producători e că nu pot să vândă la sigur.

Nu e problema de producție. Știm să producem, avem ce produce, doar ne trebuie o siguranță. Eu acum sunt mulțumit, pentru că cele 24 de familii cumpără toate produsele de la mine, plus că ocazional mai iau și alții. Eu le duc de două ori pe săptămână coșurile la Iași. Înainte veneau două familii cu copii, pentru că se cunosc între ei clienții, și luau produsele pentru toți. Copiii se jucau în timpul acela, se duceau la stână, la iaz. Acum nu vin din cauză că nu mai au timp. Vedeți, eu nu sunt prins în nebunia asta, a timpului. Cei de la oraș sunt mereu pe fugă.„, a mărturisit George Chirilă pentru bzi.ro.

Bărbatul și-a îndemnat copii să renunțe la studii în favoarea muncii la ferma familiei

Într-un interviu mai vechi, George Chirilă susținea că el este medic, preot și învățător pentru familia sa și nu vede rostul ca aceștia să urmeze studii. El a povestit că toată familia lucrează pentru veniturile familiei și că cei 16 copii sunt încântați să se ocupe de treburile gospodărești.

Dacă nu te plângi în România și cumperi animale și pământ, atunci ai succes. Am fată la Școala Populară de Arte, dar tot la gospodărie se întoarce. Copiii au înțeles că baza e gospodăria. Orice ai face tu, pomul crește pentru tine. Noi împădurim pământul pe care îl cumpărăm pentru viitor. Albina lucrează și fără tine, animalul știe ce să facă și fără tine. Nu știu de ce e doar monocultură când ar trebui să fie din toate câte puțin. Dacă copiii au înțeles că acesta e viitorul, eu zic că nu se muncește degeaba.„, a mai spus George Chirilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini