Redactia.ro
Home » Monden » Viața e grea chiar și pentru Florin Salam! Artistul caută bonă pentru copii

Viața e grea chiar și pentru Florin Salam! Artistul caută bonă pentru copii

roxana dobre

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar agenda sa este mereu încărcată. Deși poate și-ar dori să petreacă mai mult timp alături de familie, accest lucru este greu de realizat dacă dorește să-și îndeplinească toate angajamentele pe care și le-a luat față de fani. Pentru un plus de ajutor în gospodărie și creșterea copiilor, iată că soția artistului a decis să caute o bonă.

Roxana Dobre și Florin Salam angajează bonă

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit în anul 2022, după o relație de mai bine de opt ani, în urma căreia au rezultat trei copii. Artistul mai are doi copii din mariajul pe care l-a avut cu regretata Fănica, femeia care a fost răpus timpuriu din cauza unei boli nemiloase care i-a afectat ficatului.

După moartea acesteia, artistul și-a găsit alinarea în brațele Roxanei Dobre, tânăra pe care a luat-o de mireasă în cursul anului trecut. Petrecerea a avut loc la malul mării și a fost una cu adevărat grandioasă. Artistul nu a ținut cont de bani, iar toate capriciile partenerei sale de viață au fost îndeplinite.

Florin și Roxana și-au unit destinele după mai bine de opt ani de relație

Iată că viața nu este deloc ușoară nici pentru Roxana, deși are tot ce și-ar putea dori. Mămica a decis că a sosit momentul să caute o bonă pentru a o ajuta în creșterea copiilor. Așadar a anunțat acest fapt pe pagina personală de Instagram, fără a oferi, însă detalii suplimentare. Probabil, detaliile vor fi oferite, în privat, celor care vor cere amănunte despre postul pus la bătaie.

După moartea primei sale soții, Fănica, Florin Salam a intrat în depresie, conform propriilor spuse. A apelat la consumul de alcool și de stupefiante pentru a face față durerii resimțite și a avut nevoie de multă vreme pentru ca rănile suferite să fie pe deplin vindecate. Roxana a reușit să-i ofere liniștea de care avea nevoie, așadar după mai bine de opt ani de relație, Florin Salam a decis să-și unească destinul cu aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini