Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Viața într-un paradis plutitor. Un cuplu trăiește de 29 de ani într-o casă pe apă

Viața într-un paradis plutitor. Un cuplu trăiește de 29 de ani într-o casă pe apă

GALERIE FOTO (2)

Wayne Adams și Catherine King și-au construit în urmă cu 29 de ani propriul lor paradis acvatic pe coasta insulei Vancouver.

Cuplul a lăsat în urmă haosul orașului pentru crearea unui spațiu de locuit pe mare, mai aproape de natură. După 29 de ani de viață într-un asemenea cadru idilic, cei doi nu ar mai renunța pentru nimic în lume la traiul pe care îl au în prezent.

Cum le-a venit ideea uimitoare

Cadrul de basm se află în perfectă armonie cu firea boemă a cuplului, fiind amândoi artiști. Catherine este dansatoare și studiază homeopatia, în timp ce Wayne este sculptor.

La începutul anilor 1990, cei doi locuiau într-un apartament închiriat, însă își doreau să dețină ceva al lor. Le-a venit ideea îndrăzneață de a vinde toate bunurile pe care le dețineau și s-au apucat să adune materiale reciclabile, din care să poată pune bazele unei așezări care să dăinuie peste ape.

“Am sperat să câștig mulți bani ca artist. Nu ne-am putut permite să cumpărăm o casă adevărată, așa că a trebuit să construim noi una”, a afirmat Wayne.

“Întotdeauna am locuit în marele oraș, știam prea bine cum este viața în urban. Aveam mare nevoie de pacea pe care ți-o oferă sălbăticia”, a adăugat Catherine.

Cum este viața pe apă

Experiența de sculptor a lui Wayne i-a fost de mare folos pentru crearea pilonilor necesari întregii construcții, însă munca de îmbunătățire a condițiilor de pe insulă nu se sfârșește niciodată pentru asigurarea confortului necesar.

În prezent, întreaga așezare include o casă, sală de dans, galerie de artă, fabrică de lumânări, panouri solare și un spațiu destinat reziduurilor menajere.

Cei doi soți și-au amenajat o seră în care își cultivă propriile lor fructe și legume, așa că nu mai au nevoie să apeleze la magazinele din vecinătatea insulei. Ba mai mult, Wayne și-a construit chiar și o trapă în podeaua casei pe care o folosește ori de câte ori vrea să pescuiască.

Povestea incredibilă a celor doi demonstrează că pasiunea și creativitatea nu au limite atunci când vine vorba despre împlinirea propriilor visuri care par a fi imposibile în aparență. Energia și devotamentul lor debordant față de un țel comun le-au adus viața la care au visat întotdeauna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini