Redactia.ro
Home » Știri » Viața lui Volodimir Zelenski, ilustrată într-o carte de benzi desenate publicată de TidalWave Comics

Viața lui Volodimir Zelenski, ilustrată într-o carte de benzi desenate publicată de TidalWave Comics

TidalWave Comics a lansat miercuri o carte de benzi desenate care prezintă în detaliu viața președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky.

Cartea de benzi desenate, „Puterea politică: Volodimir Zelenski”, face parte din seria de benzi desenate a companiei care se concentrează pe politicieni și personalități politice.

Cartea a fost lansată înainte cu câteva zile ca războiul din Rusia și Ucraina să atingă 3 luni de când a început

Cartea de 22 de pagini a fost scrisă de Michael Frizell și desenată de Pablo Martinena. A fost lansată cu câteva zile înainte ca războiul dintre Ucraina și Rusia să atingă pragul de trei luni.

„A fost un scenariu dificil de scris. Editorul și cu mine am vrut să ne concentrăm asupra omului dincolo de accentul actual al presei – războiul dintre Ucraina și Rusia și bătălia dintre Zelenskyy și Putin. Cine este el? Ce îl face să se manifeste? De ce este el liderul potrivit pentru Ucraina în acest moment? Acestea sunt lucrurile care m-au făcut curios când am început cercetarea”, a declarat Frizell, potrivit TidalWave Comics.

Zelensky a devenit popular ca comediant și actor înainte de a fi ales președinte.

O parte din banii obținuți din cartea de benzi desenate vor merge către Crucea Roșie Internațională în sprijinul Ucrainei.

„Această carte înseamnă foarte mult pentru mine din cauza moștenirii mele ucrainene. Ambele perechi de bunici ai mei au emigrat din Ucraina. Am vrut să folosesc acest mediu nu doar pentru a spune o poveste, ci și pentru a dona cumva pentru această cauză în același timp”, a declarat editorul Darren G. Davis.

„Nu strică faptul că Volodimir Zelenski are o poveste fascinantă”.

Zelenski nu avea experiență în politică atunci când a devenit al șaselea președinte al Ucrainei

„Cine este el? Ce îl face să se simtă bine? De ce este el liderul potrivit pentru Ucraina în acest moment? Acestea sunt lucrurile de care am fost curios când am început cercetarea”, a declarat scriitorul Michael Frizell.

Artistul, Pablo Martinena, a mai desenat biografii despre David Beckham, Nelson Mandela și Donald Trump.

„Această carte înseamnă mult pentru mine datorită moștenirii mele ucrainene”, a declarat într-un comunicat editorul Darren G. Davis, cu sediul în SUA.

„Ambele seturi de bunici ai mei au emigrat din Ucraina. Am vrut să folosesc acest mediu nu doar pentru a spune o poveste, ci și pentru a dona cumva cauzei în același timp.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: