Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina a făcut accident cu mașina. Cum se simte și ce a declarat

Vica Blochina a făcut accident cu mașina. Cum se simte și ce a declarat

Vica Blochina

Vica Blochina a trecut printr-o experiență mai puțin plăcută. Blondina lui Piți a fost implicată într-un accident. Iată care este starea ei și ce a declarat.

Vica Blochina accidentată de un șofer neatent

Vica Blochina a avut parte de un mare ghinion. Blondina a fost accidentată de un șofer care conducea o basculantă. Acesta ar fi vorbit la telefon în timpul condusului și din neatenție a intrat în bolidul de lux al blondinei. Mașina Vicăi Blochina este sever avariată. Vedeta a declarat că a încheiat o amiabilă cu șoferul și că ea este teafără și nevătămată.

„Când ești șef de basculantă și vorbești la telefon în timp ce conduci… Vorbea la telefon unul pe basculantă și a intrat în mine. Nu am văzut, s-a urcat pe mine efectiv. Mi-a făcut mașina praf. Amiabilă am făcut.”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina și Oana Roman, de la prietene la inamice

Vica Blochina a acordat un interviu în care a povestit experința prieteniei cu Oana Roman. Vica a spus că ea i-a fost un om de nădejde Oanei și că a ajutat-o cu bani în nenumărate rânduri. Ea amai povestit faptul că marius Elisei nu o lăsa pe fosta sa soție să vorbească cu Vica, dar fără un motiv întemeiat. Ea presupune că totul ar fi pornit de la petrecerea de ziua ei când Marius s-a îmbătat foarte tare, a început să înjure invitații și inclusiv pe Oana.

Pentru mine nu mai există nicio calea de împăcare, niciodată, în viață asta. Am trecut o dată cu vederea. Eu am ajutat-o foarte mult, nu apreciază nimic și pe nimeni, de aia nu are prieteni. I se pare că totul i se cuvine, s-a folosit de mine foarte mult. Dacă lumea o ajută atunci când se plânge, pentru că se plânge toată ziua, are impresia că i se cuvine și, când se vede cu sacii în căruță, după, ea este șefa. În pandemie, i-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni lângă ea, pentru că toată lumea i-a întors spatele, iar eu nu înțelegeam de ce.” , a povestit Vica Blochina la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: