Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina, la un pas de sinucidere. Motivul care i-a întunecat mintea: „Momentul în care s-a mutat la tatăl lui a fost pentru mine o nenorocire”

Vica Blochina, la un pas de sinucidere. Motivul care i-a întunecat mintea: „Momentul în care s-a mutat la tatăl lui a fost pentru mine o nenorocire”

Vica Blochina a vrut să se omoare.

Vica Blochina, cunoscuta personalitate din showbiz-ul românesc, a dezvăluit recent într-o emisiune televizată că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, care a adus-o în pragul sinuciderii. Deschisă și mereu cu zâmbetul pe buze, Vica a surprins pe toți cu mărturisirea sa emoționantă despre lupta cu depresia severă.

Motivul ascuns al suferinței sale

În spatele aparențelor, Vica a dus o luptă grea cu gândurile negative care au copleșit-o după ce fiul său, Edan, a decis să se mute definitiv cu tatăl său, fostul fotbalist Victor Pițurcă. Această schimbare majoră în viața sa personală a afectat-o profund pe Vica, care a simțit că pierde nu doar prezența fiului său, ci și rolul său de mamă de zi cu zi.

„Edan a fost totul pentru mine, iar momentul în care s-a mutat la tatăl lui a fost pentru mine o nenorocire. A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea,” a mărturisit Vica cu ochii în lacrimi. Separarea de fiul său a aruncat-o într-o depresie cruntă, din care părea că nu mai poate ieși.

„A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. În viața mea nu am crezut că există depresie. Efectiv am clacat, mi-a fost foarte greu. Am plecat o lună de zile în Thailanda, m-am îngrășat 15 kilograme. Nu aveam ce să fac, mă certam cu toată lumea, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine. Am trecut prin niște etape foarte urâte și foarte grele. Asta s-a întâmplat timp de 1 an. Au fost momente când îmi doream să nu mai trăiesc.

Toate gândurile negative m-au copleșit. Am eșuat ca mamă, nu mai suportam pe nimeni lângă mine să am o relație, nu pot să fac nimic cu viața mea, sunt plină de datorii. Tot ce am construit, eu am pierdut. Mă gândeam ce e de făcut: ori pun ștreangul la gât și pa, la revedere. Îmi e greu să vorbesc, că îmi vine să plâng. La psiholog nu m-am dus, alcool nu beau, dar m-am dus foarte mult la biserică. Îl sunam zilnic pe părinte. Dumnezeu m-a ajutat să trec peste durerea asta. Cred că a fost o perioadă karmică în viața mea”, a declarat blondina.

Cum a trecut peste cele mai negre gânduri

Depresia a împins-o pe Vica să se gândească la cele mai extreme soluții, inclusiv la sinucidere. „Am trecut prin niște etape foarte urâte și foarte grele. Au fost momente când îmi doream să nu mai trăiesc,” a explicat ea. În ciuda suferinței, Vica a găsit puterea de a căuta ajutor și sprijin în credința sa, și nu în ultimul rând, în sfaturile preotului său.

Vica a decis să petreacă o lună în Thailanda, unde a încercat să se regăsească și să se vindece. Deși a recunoscut că s-a îngrășat și a fost într-o continuă stare de agitație, călătoria și timpul petrecut în meditație și rugăciune i-au adus alinare și o nouă perspectivă asupra vieții.

Mesajul ei pentru cei care trec prin momente similare

Despre experiența sa, Vica vorbește deschis, sperând să îi inspire și pe alții care se confruntă cu depresia să caute ajutor și să nu se lase învinși de gândurile negre. „La psiholog nu m-am dus, alcool nu beau, dar m-am dus foarte mult la biserică. Îl sunam zilnic pe părinte. Dumnezeu m-a ajutat să trec peste durerea asta,” a împărtășit ea.

Această mărturisire a Vicăi Blochina nu doar că deschide o fereastră spre luptele ei interioare, ci servește și ca un memento că, indiferent de faimă și succes, fiecare este vulnerabil și uman, cu bătăliile sale personale. În ciuda întunericului prin care a trecut, Vica a ales să rămână puternică, să-și valorizeze viața și să lupte pentru fericirea și sănătatea sa emoțională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: