Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Vica Blochina despre operațiile estetice pe care le are: „Eu nu îmi doresc sub nicio formă să fiu naturală”

Ce spune Vica Blochina despre operațiile estetice pe care le are: „Eu nu îmi doresc sub nicio formă să fiu naturală”

Câte operații estetice are Vica Blochina?!

Vica Blochina, cunoscută pentru aparițiile sale în showbiz și pentru relațiile tumultoase din trecut, a fost recent atenționată că ar putea exagera cu intervențiile estetice. Avertismentul a venit din partea unei colege din industria media, care i-a sugerat că risca să devină prea artificială din cauza multiplelor proceduri la care se supune.

Blondina, însă, a reacționat într-un mod neașteptat, afirmând că nu își dorește sub nicio formă să arate natural. Această dezvăluire a stârnit curiozitatea și speculațiile privind opțiunile sale estetice, iar recenta sa întâlnire cu Bianca Drăgușanu la cabinetul unui medic estetician a alimentat și mai mult discuțiile în mediul online.

Bianca Drăgușanu: „O avem pe doamna Vica care a devenit pacientă și clientă.”

Vica Blochina: „O să fiu țeapănă, să nu pot să mă mir.”

Bianca Drăgușanu: „O să fii de plastic, ca Bianca Drăgușanu.”

Vica Blochina: „Eu nu îmi doresc sub nicio formă să fiu naturală.”

Vica Blochina și Bianca Drăgușanu s-au întâlnit la cabinetul medicului estetician

Bianca Drăgușanu, colega și, în trecut, rivala Vicăi Blochina, a dezvăluit că cele două au avut o întâlnire la cabinetul unui medic estetician din București. Surprinzător sau nu, Vica Blochina a apelat la același medic estetician cu care colaborează și Bianca. Mai mult decât atât, blondina a solicitat mai multe retușuri, demonstrând că nu ezită să apeleze la intervenții pentru a-și menține sau îmbunătăți aspectul fizic.

Printre procedurile menționate se numără utilizarea de botox pentru a estoma ridurile de expresie, precum și un brow lift, o procedură tot cu ajutorul botoxului, având scopul de a obține un aspect de cat eyes la nivelul ochilor.

În cadrul unui schimb de replici surprinzător, Bianca Drăgușanu a sugerat că Vica Blochina ar putea deveni, datorită intervențiilor estetice, „de plastic”, iar răspunsul blondinei a fost cât se poate de direct: „Eu nu îmi doresc sub nicio formă să fiu naturală.”

Vica Blochina trăiește după bunul plac

Cu toate acestea, întrebarea care se ridică acum în mediul online este dacă Vica Blochina a exagerat cu intervențiile estetice sau dacă a găsit echilibrul perfect pentru a se simți bine în pielea ei. Medicul estetician Monica Vasile a comentat că Vica Blochina arată cel mai bine posibil pentru vârsta ei, iar rezultatele procedurilor sale depind și de structura sa osoasă.

Indiferent de păreri, Vica Blochina continuă să fie în centrul atenției, nu doar pentru relațiile sale controversate, ci și pentru alegerile estetice pe care le face, arătând că este hotărâtă să își trăiască viața exact așa cum își dorește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: