Redactia.ro
Home » Monden » Ipostaza neașteptată în care Vica Blochina s-a afișat cu fiul ei, Edan. Băiatul seamănă leit cu Victor Pițurcă

Ipostaza neașteptată în care Vica Blochina s-a afișat cu fiul ei, Edan. Băiatul seamănă leit cu Victor Pițurcă

GALERIE FOTO (2)

În lumina reflectoarelor și a atenției mediatice, Vica Blochina și Victor Pițurcă au trăit o poveste de dragoste intensă timp de aproximativ 16 ani. Fructul acestei iubiri este Edan, un adolescent acum, care îi aduce mândrie și bucurie mamei sale. Despre această complexă relație și despre modul în care au evoluat lucrurile în timp, ne oferă o imagine detaliată.

Edan, în prezent un tânăr de 16 ani, este rezultatul iubirii dintre Vica și Victor. În prezent, el locuiește alături de tatăl său și de soția acestuia. Cu toate acestea, Vica Blochina rămâne profund implicată în viața și creșterea fiului ei. În ciuda separării fizice, legătura dintre mamă și fiu rămâne puternică și specială.

Cum arată Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă

Pe durata a aproximativ 14 ani, Vica a fost principalul sprijin pentru creșterea și îngrijirea lui Edan. Cu toate că tânărul a luat decizia de a locui cu tatăl său și cu soția acestuia, relația dintre fosta dansatoare de la Melody și fiul ei păstrează un caracter prietenos și apropiat. Decizia de a schimba mediul de viață a lui Edan pare să fi intervenit în perioada în care Vica participa la competiția „Survivor România”.

Chiar și în prezent, Vica Blochina își manifestă implicarea în viața lui Edan, vizitându-l ori de câte ori are ocazia. O dovadă recentă a acestei legături speciale este o imagine postată de ea alături de fiul său. Cei doi par să transmită o afecțiune reciprocă, iar legătura lor nu pare să fi fost afectată de distanța fizică impusă de noile aranjamente de locuire ale adolescentului.

”De un an de zile s-a mutat la tata. Acum mai vine foarte puțin în vizită, stă mai mult la tatăl lui. Copilul a crescut cu mine până la 14 ani, a avut modelul feminin. Eu mi-am dorit foarte mult să aibă și modelul masculin. Nu îmi convine că a plecat acolo, mi se pare că a plecat prea devreme. Pe de altă parte, nu a plecat la orice tată. A plecat la un tată șmecher, are ce să învețe de acolo”, spunea Vica Blochina, potrivit spynews.ro.

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă

Desigur, nu este un secret faptul că relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă a fost una extraconjugală, iar Edan a fost rodul acestei iubiri tumultuoase. Cu toate acestea, Victor Pițurcă și-a recunoscut fără ezitare paternitatea și și-a asumat responsabilitatea față de fiul său. Analizând imaginile postate de Vica, este greu să nu observăm asemănarea uluitoare dintre tânăr și tatăl său, confirmând legătura de sânge puternică dintre ei.

Povestea complexă a iubirii dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă, cu toate nuanțele sale, ne oferă o privire în culisele unei relații ce a rezistat timpului și a generat o familie cu dinamici speciale. Cu toate provocările și separările, legătura puternică dintre Vica și Edan, precum și acceptarea și sprijinul oferite de întreaga familie, rămân piloni importanți în această poveste de viață complexă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: