Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina, mărturisiri dureroase despre momentul în care Edan l-a văzut pentru prima oară pe Victor Pițurcă:„A rupt-o la fugă și…”

Vica Blochina, mărturisiri dureroase despre momentul în care Edan l-a văzut pentru prima oară pe Victor Pițurcă:„A rupt-o la fugă și…”

Vica Blochina a fost mereu o femeie puternică, care a luptat până în ultimul moment pentru ceea ce a iubit. După ce relația sa cu Victor Pițurcă a ajuns la final, vedeta și-a dedicat viața fiului său, pe care l-a prețuit mereu mai presus de orice. A povestit recent un episod trist din viața sa de mamă, în care Edan a alergat în brațele tatălui său pentru prima oară, iar antrenorul era reticent, deoarece în acel moment nu-l recunoștea pe micuț ca fiind fiul său.

Victor Pițurcă și Vica Blochina și-au început relația în anul 1995, moment în care antrenorul era deja căsătorit cu soția sa, Maria. Faptul că aveau o legătură interzisă nu a reprezentat un impediment pentru ei, mai ales că vedeta avea sentimente foarte puternice pentru antrenor. A acceptat condițiile dificile ale legăturii lor, totul în timp ce bărbatul și-a continuat mariajul.

Rodul iubirii lor a fost un băiețel pe care Vica a decis să-l numească Edan, care a venit pe lume în anul 2007. Nașterea lui a fost cel mai fericit moment din viața vedetei, însă partenerul său nu i-a împărtășit această bucurie. Victor Pițurcă a refuzat să accepte să micuțul este fiul său, așa că singura modalitate prin care Vica Blochina putea să demonstreze acest lucru a fost un test de paternitate.

Vica Blochina, mărturisiri dureroase despre momentul în care Edan l-a văzut pentru prima oară pe Victor Pițurcă

Până să se întâlnească la IML pentru a face această investigație, antrenorul nu și-a dorit să-și vadă fiul. Vica i-a ascuns lui Edan că tatăl său nu l-a recunoscut, iar momentul în care micuțul i-a sărit în brațe lui Victor Pițurcă a fost unul deosebit de emoționant și de dificil pentru vedetă.

„După ce s-a născut Edan, el nu a vrut să recunoască copilul, trebuia să ajungem la IML cu copilul. Eu niciodată nu i-am spus până în ziua de azi că tatăl lui nu a vrut să-l recunoască. I-am spus că tatăl e plecat, că antrenează în altă țară. M-am dus la IML să facem analiză, dar copilul a deschis ușa din mașină știind că tatăl lui e acolo, a rupt-o la fugă și s-a dus la el, tatăl lui fiind foarte stingher”, a spus Vica Blochina.

Singura dorință a lui Edan era să-și vadă tatăl, pe care-l iubea și admira în ciuda faptului că nu a avusese șansa să-l cunoască. Victor Pițurcă a fost reticent față de gesturile de iubire ale fiului său, cel puțin până în momentul în care a primit dovada că sunt într-adevăr înrudiți.

„Edan a sărit la el în brațe și i-a spus <<Tată, sunt eu Edan. Nu mă mai știi pe mine, sunt eu, copilul tău>>. A fost cel mai urât moment din viața mea, angajatele de la IML au început să plângă. După acest moment, relația tată-copil se regla”, a mai mărturisit emoționată Vica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: