Redactia.ro
Home » Monden » Vichi Răileanu, din nou îndrăgostită! Actrița a făcut publică prima poză alături de iubitul secret

Vichi Răileanu, din nou îndrăgostită! Actrița a făcut publică prima poză alături de iubitul secret

Actrița Viki Răileanu a postat prima fotografie alături de iubitul său. Actrița a dezvăluit că sunt împreună de 1 an și două luni. Ba chiar mai mult, Vicki a vorbit și despre prima întâlnire.

First date – nicio așteptare nici de la el, nici de la ea. 3 sticle de apa plată mai târziu ea îi complimentează adidașii. El, instant, îi complimentează ochii. Ea roșește. 7 ore mai târziu ea își spune “da, drăguț! Dacă e și puțin nebun, e perfect.”

Little did she know că tipul are doza perfectă de nebunie. D’aia sănătoasă.

Un an și două luni mai târziu se ceartă pe tablou sau print în casă. Nu pot rămâne supărați unul pe altul. “Nu mai punem nimic!! Dă-le-ncolo de tablouri și printuri.”

Un an și două luni mai târziu she’s still in love și nu-i e rușine.

#love

Adrian Ștefănescu nu a rămas indiferent și a adăugat un comentariu la folografia postată de iubita lui.

Mna, să fie și public! Tăub dă toate sentimentele și emoțiile inimii mele! – a replicat Adrian, în dreptul postării iubitei sale.

Fanii actriței nu au stat pe gânduri și au felicitat-o. „Sunteți minunați! 😍Așteptăm să vă revedem cu drag! Superbi! Să realizați lucruri minunate împreună! @stefanescunadrian esti foarte norocos. O fata mai frumoasă, mai senzuală și cu eleganță naturală ca Vichi nu mai există. Fii poezie-n viața ei! Mă bucur pentru tine,Vichi! Meritai să fii fericită! Te-am super admirat în „Vlad” și în viața reală, nu mai vorbesc! Ești minunată! Foarte frumos spus, vă doresc tot binele din lume! – sunt câteva dintre mesajele transmise de fani frumosului cuplu, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Vichi Răileanu a fost căsătorită cu actorul Conrad Mericoffer

Victoria Răileanu a fost căsătorită timp de 7 ani cu actorul Conrad Mericoffer. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Carol, născut în anul 2015. În anul 2020, actorii au decis să „joace pe scene diferite“ rolurile vieții lor.

„Între noi erau niște lucruri nevorbite pe care noi nu știam cum să le punem pe masă. N-am reușit niciodată să avem încredere totală unul în celălalt. N-am reușit să trecem peste anumite momente din timpul relației. (…) Eu am luat decizia. Mi-am propus cumva să mă vindec. (…) Habar nu aveam cine sunt. Eu nu vreau, și am tot spus, nu vreau să spun că el a fost mai mult de vină decât mine. Amândoi am făcut greșelile noastre. Amândoi am făcut bine, am avut momente bune„ a explicat Victoria Răileanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: