Redactia.ro
Home » Știri » Victor Ciutacu are Covid-19. Mesajul cutremurător al jurnalistului: „Dacă nu crăp… „

Victor Ciutacu are Covid-19. Mesajul cutremurător al jurnalistului: „Dacă nu crăp… „

Victor Ciutacu a fost confirmat cu COVID-19. Testul pe care l-a făcut a ieșit pozitiv, potrivit unui anunț făcut chiar de jurnalist pe rețelele de socializare.

Jurnalistul Victor Ciutacu, prezentatorul emisiunii Ediția de seară de la România TV a anunțat că este infectat cu Coronavirus.

Victor Ciutacu, infectat cu Covid-19

Jurnalistul a transmis detalii despre starea sa de sănătate printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Acesta a explicat urmăritorilor săi că nu este vorba de o formă severă de coronavirus. Deocamdată, a trecut doar printr-un frison. Soția lui a ieșit negative la testul pe care și ea și l-a făcut.

”Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Așa că fac aici cuvenitul anunț: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu și organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunțat contacții, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soție. Care a fost testată negativ”, a detaliat Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu a continuat mesajul, în stilul caracteristic, dorind să le aducă aminte urmăritorilor săi că este unul dintre cei care cred în existența virusului.

”După cum am mai anunțat într-o confesiune anterioară, cred în existența virusului ucigaș. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat și mințile, doar că acum îl și simt aproape de mine; neplăcut și inconfortabil de aproape. Și, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am și purtat intens masca, lucru ușor de probat cu mărturii ale colegilor și ale șoferilor de Uber. Dacă mă întrebați pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască. N-am de gând să fac aici reality show cu viața și cu sănătatea noastră, așa că nu vă așteptați la update-uri psihotice, a mai continuat jurnalistul.

Victor Ciutacu, mesaj cutremurător

Cu un umor mai negru, Victor Ciutacu și-a anunțat urmăritorii că încearcă să își scrie și un necrolog în avans.

Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype. Dacă mă prăbușesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mișto, că am talent la asta. Dar, dat fiind că nu mi-am încheiat socotelile și nu mi-am achitat toate datoriile, înclin să cred (și sper) că voi duce povestea pe picioare. N-am sfaturi înțelepte să vă dau. Nu cred că aveți nevoie de mine să vă spălați pe mâini și să purtați (au ba) mască. Dar, în locul strategilor comunicaționali ai puterii politice, m-aș feri să diseminez mesajul „purtați mască, protejați-vă” prin intermediul celor care tocmai anunță că au fost infectați,” a mai scris jurnalistul pe Facebook.

Etichete: