Redactia.ro
Home » Știri » Victor Dorobanțu, „Mânuță” din serialul de succes „Wednesday”, dezvăluiri despre colaborarea cu actorii de la Hollywood: „Au fost impresionați de modul de lucru al românilor”

Victor Dorobanțu, „Mânuță” din serialul de succes „Wednesday”, dezvăluiri despre colaborarea cu actorii de la Hollywood: „Au fost impresionați de modul de lucru al românilor”

Victor Dorobanțu, „Mânuță" din serialul de succes „Wednesday”, dezvăluiri despre colaborarea cu actorii de la Hollywood

Victor Dorobanțu, „Mânuță”, din serialul de succes „Wednesday”, a făcut dezvăluiri despre colaborarea cu actorii de la Hollywood. Iată ce a spus îndrăgitul actor!

Victor Dorobanțu, „Mânuță” din serialul de succes „Wednesday”, dezvăluiri despre colaborarea cu actorii de la Hollywood

Actorul care l-a interpretat pe „Mânuță” din serialul de pe Netflix, „Wednesday”, a povestit cu inima deschisă că a colaborat senzațional cu ceilalți actori, mulți dintre ei cunoscuți de la Hollywood, în cadrul acestui serial . Victor Dorobanțu a povestit că s-a apropiat foarte tare de Luis Guzmán care i-a oferit multe indicații, fiind ca un „tată” pe set și că a fost impresionat de Catherine Zeta Jones care, spune el, este un om de nota 1000:

„Nici nu știu cu care să încep. Cel mai apropiat mi-a fost Luis Guzmán, a fost ca un tată pe set, să spun așa, el m-a învățat foarte multe lucruri, din experiența lui, el a stat cu mine să împărtășim pălinca românească și tequilla lui. A fost cel mai apropiat de mine.

Toți s-au purtat fenomenal cu noi. Jenna Ortega este un om senzațional, doar că ea avea momente în care intra prea mult în rolul lui Wednesday, și în realitate, iar Catherine Zeta Jones (n.r. Morticia Addams), că multă lume mă întreabă cum este, este feminitatea întruchipată într-o singură persoană, toată, de pe tot globul, într-o singură persoană, un om de nota 1.000, nu știu cum să spun, iar per total toată lumea s-a purtat extraordinar.

Relația dintre români și străini a mers perfect, s-a lucrat senzațional, ei au fost impresionați de modul de lucru al românilor și viceversa. Nu am cuvinte să descriu chestia asta care se întâmplă. Și la fel de când s-a lansat serialul până acum cu recorduri doborâte și reacțiile oamenilor din întreaga lume față de personajul meu, urcarea imensă pe imdb, că am ajuns pe locul 58 din lume. Nu înțeleg! Ciupiți-mă, să văd dacă sunt aici!”, a povestit actorul pentru playtech.ro

Serialul de succes „Wednesday” s-a filmat în România

Serialul de succes „Wednesday” sau „Familia Addams” a fost filmat la noi în țară de echipa Netflix și se bucură de un real succes, la care mulți nici nu se așteptau.

În cadrul serialului apar și doi actori români în roluri importante, Victor Dorobanțu (Mânuță) și George Burcea (Lurch), iar din distribuție au făcut parte și alți români, motiv de mândrie.

O mare parte din serial a fost filmată în orașul Jericho. Mulți s-au întrebat, inițial, dacă acel orășel este tot la noi în țară sau în America. Ei bine, orașul Jericho din Wednesday este chiar la Buftea.

Alte locații:

– Grădina botanică (orele de botanică);
– Universitatea Politehnică (liceul Nancy Reagan);
– Casa Monteoru (balul bobocilor);
– Conacul Olga Greceanu (casa lui Garret Gates);
– Lacul Brănești (concursul cu bărci)
– Castelul Cantacuzino din Bușteni, prelucrat în postproducție (Academia Nevermore);
– Bazinul Dinamo (scena cu piranha);
– Gara din Sinaia (Gara Burlington).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: