Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav a dezvăluit dacă este un bărbat gelos. Cum se simte iubita sa față de apariția lui la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Victor Slav a dezvăluit dacă este un bărbat gelos. Cum se simte iubita sa față de apariția lui la „Bravo, ai stil! Celebrities”

GALERIE FOTO (3)

Victor Slav este o figură foarte îndrăgită în televiziunea din țara noastră, atât pentru prezența sa, cât și pentru eleganța de care a dat mereu dovadă. Este implicat într-o relație de mai bine de 2 ani, iar recent a vorbit despre un subiect delicat pentru orice cuplu: gelozia. A mărturisit dacă este un bărbat gelos, dar și ce părere are Selina, partenera sa, legat de aparițiile sale la „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde este mereu înconjurat de femei deosebit de frumoase.

Victor Slav se bucură de multă împlinire pe plan profesional, dar și în viața personală. După căsnicia foarte mediatizată cu Bianca Drăgușanu, prezentatorul de televiziune a decis să fie mult mai discret atunci când a venit vorba de femeile din viața sa. Nu a ascuns niciodată că este implicat într-o altă relație, însă partenera sa a fost ferită de curiozitățile publicului și a tabloidelor de scandal.

Victor Slav a dezvăluit dacă este un bărbat gelos. Cum se simte iubita sa față de apariția lui la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Astfel, informațiile publice despre Selina, iubita lui Victor, sunt destul de puține. Prezentatorul de televiziune a postat adesea fotografii alături de ea și a făcut câteva declarații despre legătura lor, însă detaliile au rămas învăluite în mister.

Recent, Victor a vorbit despre aparițiile la „Bravo, ai stil! Celebrities” și  despre un subiect controversat în relațiile de pretutindeni: gelozia. Având în vedere că este mereu înconjurat de femei deosebit de frumoase pe platourile de filmare, mulți s-ar aștepta ca iubita prezentatorului să arate semne de gelozie. În realitate însă, se pare că aceasta a înțeles foarte bine ce implică meseria partenerului său, așa că nu s-a simțit niciodată nesigură pe fidelitatea lui.

În aceeași măsură, și prezentatorul îi acordă iubitei sale aceeași încredere. Nu se consideră un bărbat gelos, motiv pentru care relația sa cu Selina a evoluat în acești doi ani cum nu se poate mai frumos.

„Nu sunt gelos. Am ajuns la vârsta la care știu foarte clar cine sunt, ce vreau și gelozia nu își mai are locul. […] Nu este geloasă nici ea. Nu cred că celebritățile de la „Bravo, ai stil! sunt fascinate de prezența mea în emisiune. Este un show de televiziune, suntem cu toții la muncă, chiar dacă ne și distrăm, însă toată această distracție se întâmplă exact în timpul emisiunii, pentru că, așa cum spuneam, fiind un reality, oamenii văd cam tot ce se întâmplă inclusiv în culise, acolo unde sunt doar concurentele.”, a declarat Victor pentru VIVA!.

Și-a descris iubita în câteva cuvinte

Cât despre Selina, Victor a făcut câteva mărturisiri emoționante. A vorbit despre legătura puternică care s-a format între ei, dar și despre lucrurile care-l fac să creadă că ea este partenera ideală pentru el. Se pare că are parte de multă liniște, susținere și înțelegere, iar acel lucru îl ajută să fie mai bun în fiecare zi pentru femeia de lângă el.

„Este o femeie care îmi oferă liniște, ceea ce îmi place cel mai mult la ea, mai ales în perioada asta grea pe care o traversăm cu toții. Cred că, dincolo de atracția fizică, cele mai importante lucruri într-o relație sunt înțelegerea, sprijinul, empatia, și am găsit toate aceste lucruri lângă ea. Nu pot nega faptul că este și o femeie frumoasă, atentă, care înțelege anumite lucruri despre viață.”, a mai adăugat acesta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: