Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav a izbucnit în lacrimi. Ce a putut să facă fetița sa, Sofia. „Nu ai cum să le uiți”

Victor Slav a izbucnit în lacrimi. Ce a putut să facă fetița sa, Sofia. „Nu ai cum să le uiți”

Victor Slav este un bărbat împlinit deoarece are o fetiță superbă de care se preocupă ori de câte ori are ocazia. El a izbucnit în lacrimi intr-o zi datorită micuței Sofia. Prezentatorul a povestit ce l-a făcut să se emoționeze atât de tare.

Victor Slav, topit după fiica sa Sofia

Victor Slav are un singur copil, o fetiță pe nume Sofia, pe care a conceput-o alături de Bianca Drăgușanu, fosta sa soție. Sofia a crescut și are șase ani acum. Deja ea realizează foarte multe lucruri, mai ales despărțirea părinților, dar și afecțiunea din jurul ei. Victor Slav a mărturisit că mereu îi spune Sofiei cât de mult o iubește, iar la fel de multe ori ea nu îi răspunde. Lucrul care îl emoționează cel mai tare este atunci când micuța din neant îi spune cât de mult îl iubește și îi pupă mâna.

Îi spune foarte des că o iubesc, dar ea este mai zgârcită. Se întâmplă și-mi topește inima. Nu îmi spune când m-aș aștepta eu. Dar are niște momente când nu te aștepți. Vine și-mi ia mâna și o pupă. Chiar mă emoționează și zice: te iubesc, tati. Nici nu știu să exprim prin cuvinte. Sunt niște momente pe care nu ai cum să le uiți și-ți rămân acolo undeva în minte.„, a mărturisit Victor Slav.

Bianca Drăgușanu, întrebată de fiica ei de ce nu mai este împreună cu Victor Slav. Ce i-a răspuns vedeta

Bianca Drăgușanu a povestit în cadrul unui podcast că fetița sa, Sofia, a întrebat-o de ce nu pot locui împreună cu Victor Slav, ”ca o familie”. Micuța Sofia și-a dorit să-și vadă părinții pupându-se. Bianca Drăgușanu a povestit că nu a știut cum să reacționeze, uimită fiind de gestul fetiței sale din relația cu Victor Slav.

“Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat: „mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui .Ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice: „hai, pupați-vă!”. Eu l-am pupat pe obraz și zice: „nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez ” , a mărturisit vedeta în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: