Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu încă are sentimente pentru Bianca Drăgușanu! Ce spune designerul despre relația dintre ei

Cătălin Botezatu încă are sentimente pentru Bianca Drăgușanu! Ce spune designerul despre relația dintre ei

Cătălin Botezatu încă are sentimente pentru Bianca Drăgușanu! Ce spune designerul despre relația dintre ei

Cătălin Botezatu a făcut declarații incendiare despre relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. Designerul spune că încă mai are sentimente pentru fosta soție a lui Alex Bodi. 

Cătălin Botezatu încă are sentimente pentru Bianca Drăgușanu! Ce spune designerul despre relația dintre ei

Cătălin Botezatu nu vorbește des despre viața lui personală, însă atunci când o face, cu siguranță face declarații șocante. De curând, celebrul designer a mărturisit că mai are sentimente pentru Bianca Drăgușanu, femeia cu care a avut o relația în urmă cu mai mulți ani.

Toți știu că cei doi au avut o relație foarte specială și nimeni nu poate să nege faptul că blondina a fost una dintre cele mai importante femei din viața designerului. Chiar Cătălin Botezatu a recunoscut acest lucru de multe ori.

Astfel că, de fiecare dată când este pus să vorbească despre blonda pe care a făcut-o celebră și care-l consiră un om special, designerul are numai cuvinte de laudă la adresa ei, dar cel mai important, sclipirea din privire se potrivește de minune cu declarațiile incendiare pe care le face la adresa acesteia.

”Bianca m-a marcat, o iubesc. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații. Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa, mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă, mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

Cătălin Botezatu susține că Bianca Drăgușanu ar trebui să fie mai ponderată

Cătălin Botezatu a mai declarat și ce crede despre blondina showbiz-ului românesc. Designerul și-a dat cu părerea despre viața actuală a vedetei. După relația pe care a avut-o cu el, Bianca Drăgușanu a trecut de la agonie la extaz pe plan sentimental. A făcut un copil cu Victor Slav, s-a iubit cu Alex Bodi, iar acum își dorește să-i fie mireasă lui Gabi Bădălău, experiențe pe care Botezatu le consideră o nebunie, însă una care-i aduce tot ce vrea.

De asemenea, creatorul de modă susține că fosta lui iubire a devenit în timp un personaj al showbiz-ului românesc și bine a făcut, doar că, uneori, spune el, ar trebui să fie și mai ponderată, scrie spynews.ro.

”E în stare de orice, e treaba ei dacă e nebună, dar trebuie să se mai pondereze uneori. Face parte din filmul ei, din aura ei, din jocul ei, din personajul ei pentru că Bianca este un personaj ca și multe alte personaje de pe piața românească și nu e rău deloc”, a mai spus celebrul designer la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: