Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu vrea să-și găsească jumătatea! Designer-ul ar renunța la tot pentru iubire

Cătălin Botezatu vrea să-și găsească jumătatea! Designer-ul ar renunța la tot pentru iubire

Cătălin Botezatu vrea să-și găsească jumătatea! Designer-ul ar renunța la tot pentru iubire

Cătălin Botezatu a mărturisit că vrea pe cineva în viața lui și că ar renunța la tot ce are pentru iubire! Se pare că pe plan sentimental, designer-ul nu o duce prea bine. 

Cătălin Botezatu vrea să-și găsească jumătatea! Designer-ul ar renunța la tot pentru iubire

Cătălin Botezatul este unul dintre cei mai răzniți burlaci din showbiz-ul românesc, iar dacă în urmă cu câțiva ani, acest lucru îi aducea satisfacție, se pare că acum, designer-ul vrea să își găsească jumătatea. Mai mult, este atât de fixat pe acest lucru, că a mărturisit faptul că ar renunța la tot ce are pentru iubirea lui.

Cătălin Botezatu a precizat în interviul acordat pentru Antena Stars că într-adevăr banii uneori sunt necesari, mai ales în situația dintre viața și moarte, atunci când vine vorba despre sănătate, însă este clar că nu pot cumpăra iubirea și sentimentele.

”Banii pentru mine n-au valoare, n-au decență. Într-adevăr în anumite situații sunt necesari, când ai nevoie de operații..aș renunța la tot pentru iubire, dar pentru banii…”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Cătălin Botezatu a avut de-a lungul timpului parte de multe experiențe și a spus da la fiecare dintre ele, pentru că doar așa a reușit să se dezvolte și să fie persoana care este acum. Acesta a dezvăluit că a avut parte și de iubiri de-o vară, însă acum nu vrea să aibă parte de așa ceva, pentru că ăși dorește ceva mult mai stabil.

”Am avut da, toți consumăm o iubire de o vară, dar unii poate rămân cu ea pentru mai mult timp, eu am depășit faza aia a iubirii de o vară, îmi doresc stabilitate”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, bogat dar nefericit

Cătălin Botezatu a mărturist în podcastul ”Acasă La Măruță” că nu mai este de mult timp un om fericit. Designerul a dat de înțeles că principalele motive care l-au făcut să se simtă astfel, sunt starea lui de sănătate și lipsa unei persoane iubite. Cătălin Botezatu a mai precizat că ar da totul și ar putea chiar să aibă un job obișnuit, doar că să fie ”sănătos tun”.

”Am fost destul de bogat în sensul ăsta. Dar nu mai sunt. De multe ori, și poate lumea nu mă crede, aș da tot, absolut tot. Să fiu să mătur undeva, dar să fiu sănătos, tun…tun și să fiu fericit. Fericire pentru mine înseamnă atunci când ajungi acasă, cineva să te întrebe: ”Ce-ai făcut astăzi?”, chiar dacă ești milionar, chiar dacă ești sărac. Dacă am avut o nereușită să fie alături de mine.

Cătălin Măruță:De ce n-ai această persoană lângă tine? 

Cătălin Botezatu: E foarte greu când ești Botezatu, poate sunt false persoanele acelea. Să te ia în brațe cineva necondiționat, să te mângâie, să-ți spună ”Bună dimineața!” într-un anume fel. Eu sunt și lup bătrân. Știu când îmi spune cineva într-un fel și când mi-o spune din suflet”, a fost dialogul despre fericire, a lui Cătălin Botezatu cu Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: