Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, remarcă rușinoasă la adresa lui Cătălin Botezatu. Ce i-a răspuns designerul

Iulia Albu, remarcă rușinoasă la adresa lui Cătălin Botezatu. Ce i-a răspuns designerul

Este deja bineștiut faptul că de pe vremea când Iulia Albu încă era la brațul lui Mihai Albu nu avea o relaționare atât de bună cu Cătălin Botezatu. De această dată Iulia Albu l-a atacat indirect pe designer prin prisma unui detaliu rușinos care circulă prin presă de ceva timp.

Ce a putut să spună Iulia Albu

Iulia Albu l-a atacat indirect pe Cătălin Botezatu chiar în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. Aceasta a ținut să aducă în discuție faptul că în presă se zvonește că designerul român ar avea o altă orientare sexuală decât majoritatea bărbaților.

Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?„, a spus Iulia Albu.

Ce i-a răspuns Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu nu s-a simțit jignit de ceea ce a spus Iulia Albu despre el și i-a răspuns intr-un mod cât se poate de diplomat . Designerul a precizat că trebuia să îi facă rochia de nuntă a Iuliei Albu, dar aceasta l-a preferat drept designer pe Răzvan Ciobanu. Cătălin Botezatu a afirmat că el și Iulia au avut o colaborare bună cât timp au lucrat împreună în cadrul unei emisiuni de stil.

Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi, de la Kanal D. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la nuntă la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil(…)Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău.„, a declarat Cătălin Botezatu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: